SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Sait Erkmen ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Sait Erkmen ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Girne Belediyesi Tenis Kulübü üyesi Sait Erkmen ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Yayın Tarihi: 30/01/16 12:02
okuma süresi: 1 dak.
Sait Erkmen ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı
A- A A+

Büyük bir tenis sevdalısı olarak bilinen Sait Erkmen, Kuzey Kıbrıs Turkcell de yönetici olarak çalışmış son görevi ise Bilişim teknolojileri haberleşme kurumunda müdür yardımcısı idi.

Törene Sait Erkmen'in annesi Işın Erkmen, babası Bener Erkmen , ablaları Beran ve Besime'ninyanısıra oğlu Bener Erkmen, sevenleri ve Girne Belediyesi Tenis Kulübü başkanı Demet Onulu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Cenk Mutluyakalı'nın açılış konuşmasını yaptığı törende Bilişim Teknolojileri Haberleşme Kurumu müdürü Kadri Bürüncük, Sait Erkme'in iş disiplini ve başarılarından övgü ile bahsetmiş, Tenis Kulübü eski başkanı Hilmi Çavlı,Sait Erkmen'in kişiliğine vurgu yapmış, yeri doldurulamayacak bir insanın ölümünden duyduğu üzüntüyü belirtmiş, Sait Erkmen'in ölümünün tenis camiası ve toplumun büyük bir kaybı olduğunu dile getirmiştir.Tören okunan dualarla sona ermiştir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.