SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Dünya Kupası'nda mücadele edecekler

Dünya Kupası’nda mücadele edecekler

Sporcularımız toplam 5 Ayak üzerinden gerçekleştirilecek olan 2016 "3 Top" Dünya Kupası'nın 1. Ayağında yaklaşık 200 sporcu ile puan mücadelesi yapacaklar.

Yayın Tarihi: 01/02/16 14:44
okuma süresi: 1 dak.
Dünya Kupası’nda mücadele edecekler
A- A A+
Sporcularımız Bülent Altınbaş ile Turgut Özbay ilk ayağı Bursa'da gerçekleştirilecek 2016 "3 Top" Dünya Kupası'nda mücadele edecekler.

Dünya Bilardo Birliği (UMB) ile Avrupa Bilardo Konfederasyonu'nun (CEB) Toplam 5 Ayak üzerinden düzenlediği 2016 "3 Top" Dünya Kupası'nın 1. Ayağı 1-7 Şubat tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek. Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen KKTC "3 Top" Bilardo Şampiyonası'nda elde ettikleri başarı sonrası Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan sporcularımız Bülent Altınbaş ile Turgut Özbay ilk karşılaşmalarını bugün (2 Şubat, Salı) oynayacaklar.

Şampiyonaya Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu'nun imkânları ile katılan sporcularımız bir hafta süresince çeşitli ülkelerden 200 civarında sporcu ile yapacakları puan mücadelesinde hedeflerini ilk ayağı en iyi yerde tamamlamak olarak belirlediler.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.