SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Barcelona tarih yazdı

Barcelona tarih yazdı

İspanya Kral Kupası mücadelesinde Barcelona, Mestalla Stadı'nda Valencia ile 1-1 berabere kalmasına rağmen ilk karşılaşmayı 7-0 kazandığı için adını finale yazdırdı. Katalen ekibi, kendisine ait olan 'en uzun süre yenilmezlik serisi' rekorunu 29 maça çıkardı.

Yayın Tarihi: 11/02/16 13:27
okuma süresi: 1 dak.
Barcelona tarih yazdı
A- A A+

İspanya Kral Kupası'nda ilk finalist Barcelona oldu. Maçta Valencia'nın golünü 39. dakikada Negredo atarken, müsabakaya yedeklerden kurulu bir kadroyla çıkan Barcelona'nın golü ise 84. dakikada Wilfrid Kaptoum'dan geldi. "Barcelona B" takımında oynayan ancak diğer 4 takım arkadaşı gibi teknik direktör Luis Enrique tarafından bu maç için A takıma çağrılan 19 yaşındaki Kaptoum, oyuna girdikten 3 dakikada sonra, kendisi gibi B takımdan gelen Douglas ve Camara'nın geliştirdiği pozisyonda topu ağlara gönderdi.

Barcelona'da Messi, Neymar, Luis Suarez, İniesta, Pique, Busquets gibi yıldız futbolcular dinlendirilerek Valencia maçı kadrosuna alınmazken, 7-0'lık maçın ilk 11'inden sadece 3 futbolcu (Ter Stegen, Aleix ve Mathieu) karşılaşmanın ilk 11'inde yer aldı. Ayağında hafif sakatlığı bulunan Arda Turan ise ligdeki Celta Vigo maçı düşünülerek tedbir amacıyla kadroya alınmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.