SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Emekli Subaylar Derneği anı maratonu düzenledi

Emekli Subaylar Derneği anı maratonu düzenledi

Güvenlik Kuvvetleri Emekli Subaylar Derneği, vefat eden subaylar anısına "Anı Maratonu" organize etti.

Yayın Tarihi: 20/03/16 14:43
okuma süresi: 2 dak.
Emekli Subaylar Derneği anı maratonu düzenledi
A- A A+

Lefkoşa-Girne anayolunda başlayan ve Lefkoşa'daki dernek binası önünde son bulan maratonda, LAÜ adına katılan Cemal İneci, 34.17 derece ile birinci; 35.30 derecesi ile Yusuf Gökalp 2. ve 35.30 derece ile Veli Atikoğlu 3. oldu. Takım olarak ise Yakın Doğu Üniversitesi 10 puan alarak birinci geldi.

Dernekten verilen bilgiye göre, vefat eden 35 subayın anısına düzenlenen Anı Maratonu'na üyeler ve çok sayıda sporsever ile vatandaşlar katıldı. Maratonda, vefat eden subaylara olan vefanın temsili göstergesi olarak resimli tişörtler de giyildi ve anıları yaşatıldı.

Organizasyon sonunda dernek yönetim kurulu adına konuşan Emekli Binbaşı Hüsyin K. İsmailoğlu, derneğin son yıllarda şehit subaylar anısına satranç turnuvası, anı ormanı ve fidan dikme, doğa yürüyüşleri ve birçok etkinlik yaptığını belirtti. İsmailoğlu, bugün de vefat eden subayları anarak, aileleri bir araya getirmek ve anılarını yaşatmayı amaçladıklarını ifade etti.

İsmailoğlu, etkinliğe katkı koyan Güven Bank ile Atletizm Federasyonu'na teşekkür etti.

Tören, sporculara madalya, plaket, dağıtımı ve ailelere anı flaması takdimiyle son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.