SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Türkiye Futbol Fedrasyonu, KOP'u ağırlayacak

Türkiye Futbol Fedrasyonu, KOP’u ağırlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İstanbul'da düzenlenecek Bölgesel Federasyonlar Toplantısı'na ev sahipliği yapacak. Toplantıya Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) da katılacak.

Yayın Tarihi: 08/04/16 11:36
okuma süresi: 2 dak.
Türkiye Futbol Fedrasyonu, KOP’u ağırlayacak
A- A A+
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Bölgesel Federasyonlar Toplantısı'na ev sahipliği yapacağını duyurdu. Toplantıda Türkiye ile beraber katılacak 12 federasyon arasında Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) da bulunuyor. 9 Nisan Cumartesi günü yapılacak toplantı, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

KOUTSOKOUMNİS'İN KATILMASI BEKLENİYOR

?Uzun yıllardır Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'na (KTFF) destek vermekten kaçınan TFF'de başkan Yıldırım Demirören'in evsahipliğinde gerçekleşecek olan toplantıda KOP Başkanı Kostakis Koutsokoumnis ile federasyon yetkilileri yer alacak. TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in evsahipliğinde gerçekleşecek toplantıya Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Hırvatistan, Makedonya, Karadağ, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Yunanistan futbol federasyonlarının başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri ile UEFA Genel Sekreteri Theodore Theodoridis ve UEFA yetkilileri katılacak.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEKTEN KAÇINMIŞTI

?2012 yılında KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye'de alınan randevu ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret etmişti. Taraflar karşılıklı olarak birbirlerine hediyeler takdim ederken, alt-yapılar, dışa açılım, eğitim ve hakem konularında görüşmeler yapılmıştı. Toplantı sonunda Demirören, UEFA'dan tepki almamak adına Sertoğlu ile aynı fotoğraf karesinde yer almaya çekince göstermişti. Geçtiğimiz yıl dönemin Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun daveti ile adaya gelen Demirören'in KTFF'yi ziyaret etmemesi büyük tepki çekmişti. Daha sonra TFF'nin Kuzey Kıbrıs'ta temsilcilik açmayı düşünmesi sonrası iki federasyon arasındaki ilişkiler oldukça gerilmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.