SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Başkent Lefkoşa motosiklet sesleriyle inledi

Başkent Lefkoşa motosiklet sesleriyle inledi

7'den 70'e herkesi bir araya getiren 3. Motofest etkinliğinde motosiklet severler hem farkındalık yarattı hem de gönüllerince eğlendi.

Yayın Tarihi: 11/04/16 07:05
okuma süresi: 2 dak.
Başkent Lefkoşa motosiklet sesleriyle inledi
A- A A+

Ülkenin dört bir yanından motosiklet tutkunları Lefkoşa Osmanpaşa Caddesi'nde buluştu. 7'den 70're herkesi bir araya getiren 3. Motofest etkinliğine Güney Kıbrıs ve Türkiye'den de katılanlar oldu...

Motor festivaline her yıl olduğu gibi Corner Pub ev sahipliği yaptı. Yüzlerce motor ve onlarca motosiklet kulübünün yer aldığı motor festivalinde, Türkiyenin en iyi rock gruplarından olan Gitarizma canlı performansıyla sahne aldı.


Motosiklet kazasında hayatını kaybedenler de unutulmadı.

Klasik motosikletler, özel tasarım, yarış motorları, endurolar, küçük motosikletleriyle festivale katılanlar güzel bir gün geçirdi. Etkinlikte, motosiklet kazasında hayatını kaybedenler de unutulmadı.

Motosiklet tutukunları, ülkede motosiklet kullanımın her geçen gün artığını, bununla birlikte farkındalığın da artması gerektiğini söyledi. Motosikletin, trafiği ve egzoz salımını azalttığını hatırlatan motosiklet tutkunları, " motosikletle ruhumuz dinleniyor. Hem ülkenin dört bir yanını geziyor hem de dinleniyoruz" dedi. Motosiklet tutkunları böylesi etkinliklerin artmasını da istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.