SPOR
okuma süresi: 2 dak.

The American Nursery Shcool Spor Günü renkli görüntülere sahne oldu

The American Nursery Shcool Spor Günü renkli görüntülere sahne oldu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Elementery School öğrencileri havaların ısınması ile birlikte GAÜ Lympic'te gerçekleştirilen " The American Nursery Shool Spor Günü" etkiniliği renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu.

Yayın Tarihi: 11/04/16 11:03
okuma süresi: 2 dak.
The American Nursery Shcool Spor Günü renkli görüntülere sahne oldu
A- A A+

GAÜ Okullar Grubuna bağlı The American Nursery Shool spor günü kapsamında bu yıl birincisi düzenlenen Çocuk Olimpiyatları, GAÜ Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanı Türkay akpınar, GAÜ Okullar Grubu Başkanı Ferdiye Ersoy, Okullar Grubu Koordinatörüleri ve ailelerin yoğun katılımıyla GAU Limpic'te gerçekleşti.

The American Nursery Shool müdüresi Binnur Saymaz olimpiyat yürüyüşü ve olimpiyat meşalesinin yakılmasının ardından yaptığı açılış konuşmasında; '' Bu yıl ilk kez gerçekleştireceğimiz çocuk olimpiyatlarımızda eğlenceli oyun ve yarışlarımız olacaktır.

Okul olarak amacımız sporun yaşantımızda ekstra bir faaliyet değil, günlük yaşamımızın bir parçası olduğunu ve gerekliliğini çocuklarımıza erken yaşta benimsetebilmektir. Bunun için yıl boyunca beden eğitim derslerimizde çocuklarımızın fiziksel, sosyal, zihinsel ve duygusal yönden gelişimlerini destekleyen etkinlikler yapıyor, sporu sevdirmeye çalışıyoruz.

Aynı zamanda gelişimlerini gözlemliyoruz. Amacımız çocuklarımızı yarıştırıp birinci, ikinci ve üçüncüyü seçmek değil, amacımız; sizlerle birlikte eğlenceli vakit geçirerek kendilerinin neler yapabildiğinin farkına varmalarını sağlamaktır" dedi.

Sınıflar kendi aralarında kız grupları ve erkek grupları olarak yarıştılar. Çuval oyunu tüm gruplar arasında yapıldı. Beden eğitimi öğretmenleri tarafından büyük bir özenle kurulan engelli parkurda su taşıma oyununda heyecanlı anlar yaşattı.

Ailelerinde katıldığı oyunlarda anneler annelerle, babalar babalarla ve öğretmenlerde kendi aralarında yarışlara katıldı. Yoğun katılımın olduğu olimpiyatlarda ailelerin mutluğu ve coşkusu görülmeye değerdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.