SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kobe Bryant, adına yakışır şekilde veda etti!

Kobe Bryant, adına yakışır şekilde veda etti!

Basketbolun efsane yıldızlarından biri olan Kobe Bryant Çarşamba akşamı son maçına çıktı. Basketbolu bırakarak kariyerini sonlandıran Kobe, Los Angeles Lakers ile 5 NBA şampiyonluğu elde etmişi.

Yayın Tarihi: 15/04/16 09:38
okuma süresi: 2 dak.
Kobe Bryant, adına yakışır şekilde veda etti!
A- A A+
18 kez all-star olan ve 2008'de normal sezonun, 2009 ve 2010'daysa final serisinin en değerli oyuncusu seçilerek (MVP) ödülünü kazanan Amerika Milli Takımı formasıyla 2008 ve 2012 Olimpiyatları'nda altın madalya alan dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant son maçına çıktı.

Lakers, Çarşamba gecesi Kobe'li son oyununda Utah Jazz'la mücadele ederek takımı 101-96 mağlup etti. Bryant maçta 60 sayı atıp adına yakışır bir performansla sahalardan ayrıldı.

Kobe Bryant maç sonrası veda konuşmasında şunları söyledi:

"20 yılın nasıl geçtiğine inanamıyorum. Koyu bir Lakers taraftarı olarak yetiştirildim. Bu takıma katılmayı ve 20 yıl bu takımda oynamayı hayatımda hiçbir şeye değişmem. Hayallerimi gerçekleştirmiş oldu. Bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bana verdiğiniz motıvasyon için taraftarlarıma minnettarım… Her zaman kalbimde olacaksınız. Takım arkadaşlarıma bana verdikleri destek, aileme de gösterdikleri fedakarlık için çok çok teşekkür ederim.

20 yıldır herkes bana 'Pas ver' diye bağırdı. Ama bu son maçımda bütün takım arkadaşlarım 'Sakın pas verme' dedi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde güzel bir vedaya imza atmış oldum.

Mamba gider..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.