SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Karting özlemi sona eriyor

Karting özlemi sona eriyor

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Karting Komitesi tarafından organize edilen "KKOK Zeka Özteknik Karting Kupası" ilk yarışı, yarın (17 Nisan 2016 Pazar) Cemsa Karting Pisti'nde yapılıyor.

Yayın Tarihi: 15/04/16 13:38
okuma süresi: 1 dak.
Karting özlemi sona eriyor
A- A A+

2009 yılından beri organize edilmeyen Karting yarışlarının tekrar hayata geçmesi için Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü çatısı altında kurulan Karting Komitesi, yaklaşık 4 aylık çalışmaları sonunda 2016 yılının ilk karting yarışmasını yarın gerçekleştiriyor.

Başlangıç yılı olarak birbirinden bağımsız üç yarışın yapılması kararlaştırılırken, yapılacak olan üç yarışın da merhum Dünya Karting Şampiyonu pilotumuz Zeka Özteknik adıyla yapılacağı belirtildi.

Mini, Junior, Senior, Heavy ve Shifter olmak üzere beş kategori üzerinden yapılacak olan yarışın kayıtlarının bugün (16 Nisan 2016 Cumartesi) saat 17.00'de kapanacağı açıklanırken yarışlar yarın 11.00'den itibaren start alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.