SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Nisan Şakası'na doğru

Nisan Şakası'na doğru

Triatlon branşının en zorlu ikinci yarışı olan Orta Mesafe Triatlonu Ares Spor Kulübü organizesinde 2 Toplumlu olarak 24 Nisan'da Kaplıca'da yapılacak.

Yayın Tarihi: 17/04/16 15:56
okuma süresi: 3 dak.
Nisan Şakası'na doğru
A- A A+

MAĞUSA İNSİYATİFİ İLE 2 TOPLUMLU

Her yıl düzenlenmekte olan Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu bu yıl Mağusa İnsiyatifi ve Mağusa Kentimiz iş birliğinde 2 Toplumlu olacak şekilde Ares Spor Kulübü tarafından organize edilecek. 24 Nisan Pazar günü Kaplıca'da gerçekleşecek yarışta sporcular 1.9 kilometre yüzecek, 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşup finişe ulaşmaya çalışacak

TOPLAM 8 BİN TL ÖDÜL

Bu yıl en yoğun katılımla gerçekleşecek Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu'nda kadınlar ve erkeklerde derece girecek olanlara toplam 8 bin TL ödül verilecek. Çeşitli ülkelerden sporcuların geleceği ve Ares Spor Kulübü'nün düzenleyeceği Nisan Şakası triatlon yarışının en ciddi sponsoru Limasol Türk KOOP Bankası olacak

Triatlon branşında geçtiğimiz yıl ülkemize iki Türkiye şampiyonluğu bir ikincilik kupası getiren ve bünyesindeki ironman sporcularını üçe çıkartan Ares Spor Kulübü yaşattığı ilklere bir yenisini daha ekliyor. Ülkemizde her yıl düzenlenen ve triatlon branşının en zorlu ikinci yarışı olan orta mesafe triatlonu bu yıl Ares Spor Kulübü tarafından 2 Toplumlu organize ediliyor.

Mağusa İnsiyatifi ve Mağusa Kentimiz örgütlerinin işbirliğinde gerçekleştirilen sayısız "İki Toplumlu" etkinliklere triatlon yarışı da ekleniyor. Türk ve Rum insiyatiflerinin işbirliğinde düzenlenecek ve Ares Spor Kulübü tarafından organize edilecek Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon Yarışı en yoğun katılımcı sayısı ile 24 Nisan Pazar günü gerçekleşecek.

Kaplıca'da gerçekleşecek 2 Toplumlu Nisan Sakası triatlon yarışında sporcular 1.9 kilometre yüzecek, 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşup en hızlı şekilde finişe ulaşmayı hedefleyecek.

8 BİN TL PARA ÖDÜLÜ

Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon Yarışı'nda kadınlarda ve erkeklerde dereceye girecek olanlara büyük ödül verilecek. Çeşitli ülkelerde sporcuların geleceği Nisan Şakası triatlonu için geri sayıma geçildi.

En büyük destekçisi Limasol Türk KOOP Bankası olacak yarışta toplam 8 bin TL para ödülü dağıtılacak. İki toplumlu gerçeleşecek Nisan Şakası yarışında zaman limiti içerisinde finişe ulaşan tüm sporculara özel madalya ve tişörtler yanısıra, yaş gruplarında dereceye gireceklere kupa da verilecek.

Kaplıca Otel bölgesinde yer alacak yarışın ödül töreni saat 15.30'da olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.