SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Mario Gomez Bild'e açıkladı; Kalması bunlara bağlı

Mario Gomez Bild'e açıkladı; Kalması bunlara bağlı

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Manchester United gibi devlerin transfer listesine giren Mario Gomez, Bild'in "Gelecek sezon takımda kalacak mısınız?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 22/04/16 09:26
okuma süresi: 2 dak.
Mario Gomez Bild'e açıkladı; Kalması bunlara bağlı
A- A A+
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mario Gomez sezon sonunda sona erecek kontratıyla ilgili açıklamalar yaptı. Mario Gomez röportajında Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı kararının iki şarta bağlı olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlıların Fiorentina'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve çetrefilli bir opsiyonu bulunan oyuncu durumuna ilişkin görüşlerini dile getirdi. Bild'in röportajında oyuncunun 22 Nisan'dan sonra sözleşmesiyle ilgili opsiyonun sona erdiği hatırlatıldı.

Alman basınına konuşan Gomez, "Geçtiğimiz yıl kulüpler arasında yapılan kontrat ne yazık ki şimdi sezonun bitimine beş maç kala, gelecek sezon için kesin bir karar vermeyi zorunlu kılıyor" dedi.

Deneyimli futbolcu "Beşiktaş forması giymekten ve bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum. Burada harika bir sezon geçirdim. Ve kendimi Beşiktaş'ta son derece rahat hissediyorum" şeklinde konuştu.

Gomez şöyle devam etti:

"Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, özellikle de bu fantastik yeni stadımızda oynamak hem benim için hen kulüp hem de taraftarlar için müthiş bir şey olacak. Ancak tabi takım gelecek sezon nasıl olacak? Bu konuda kesin bir şeyi, bu sezon sona ermeden bunu bilmek mümkün değil. Bu noktalar benim için çok önemli. Ben de geleceğimle ilgili sonradan bir anlaşmaya varacağım." (Milliyet)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.