SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa Spor Akademisi Güneyde mücadele verecek

Mağusa Spor Akademisi Güneyde mücadele verecek

Mağusa Spor Akademisi derneği minik sporcular Güney Kıbrıs'ta düzenlenecek olan futbol festivalinde mücadele edecek.

Yayın Tarihi: 22/04/16 15:47
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa Spor Akademisi Güneyde mücadele verecek
A- A A+

23-27 Nisan tarihleri arasında Ayia Napa Gençlik Futbol festivaline katılacak olan Mağusa Spor Akademisi Derneği 23 Nisan Cumartesi günü ilk maçlarına çıkıyor. 2007-2008 doğumlu yaş kategorisinde mücadele edecek olan Mağusa Spor Akademisi minik futbol takımı grubunda 4 takım yer alıyor.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde bu yıl 16.sı düzenlenecek olan Ayia Napa Gençlik Futbol festivaline 320 takım katılıyor. Ayia Napa Gençlik Futbol festivaline 2000 ile 2009 arası doğumlulardan oluşan 10 kategoride karşılaşmalar beş gün boyunca 15 farklı doğal çim sahalarda oynanacak.

Ayia Napa Gençlik Futbol festivaline Polanya, Yunanistan, Ürdün, Mısır, Lübnan gibi farklı ülkelerden minik ve yıldız sporcuların katılacağı organizasyonda 2007 kategorisinde yer alacak olan Mağusa Spor Akademisi futbol takımı (Famagusta Fa) grubunda Ukp Falubaz (Polanya), Olimpiakos Cyprus, Spazio Fc'den oluşan dört takım yer alıyor.

Mağusa bölgesinde tek özel okul olma özelliğini taşıyan Mağusa Spor Akademisi Derneği deneyimli eğitmenleri ile yoğun olarak sürdürmekte olduğu futbol altyapı eğitimleri ile birilikte yurt içinde düzenlenen turnuvalara katılırken, ilk kez bir üst düzey organizasyon yer alarak futbolcuların gelişimleri, seviye ve teknik kapasitelerinin son durumunu gözlemleme fırsatı bulacak.

Mağusa Spor Akademisi 2007 doğumlu minik futbol takımı ilk kez katılacakları Ayia Napa Gençlik Futbol festivalinde başarıyı hedefliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.