SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Vehbi: "Artık hedefe kilitlendik"

Vehbi: "Artık hedefe kilitlendik"

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Çetinkaya Türk Spor Kulubü Başkanı Doç.Dr.Asım Vehbi, ligin bitimine 2 hafta kala son durumu değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 23/04/16 09:41
okuma süresi: 2 dak.
Vehbi: "Artık hedefe kilitlendik"
A- A A+

Çetinkaya Spor Kulübü Metehan Tesislerinde gerçekleştirilen ropörtajda açıklamalarda bulunan Vehbi değerlendirmesinde, lige başlarken 3 ana hedefleri olduğunu, bunlardan en önemlilerinden birisinin spor tesisleri olduğunu ve bunu da gerçekleştirdiklerini belirtti.

GAÜ Çetinkaya Ailesi Tekrar Bir Arada

Vehbi açıklamalarının devamında ise ilk hedeflerinin ligin başında da söylediği kurumsallaşma ve GAÜ Çetinkaya ailesinin bir çatıda tek yürek olarak toplanması olduğunu ve bunu kısa sürede gerçekleştirmenin de mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Vehbi açıklamaların devamında ise şunları söyledi "öncellikle harika bir tesiste idman yaptığımız için mutluyum ve tesis bünyesinde bulunan "The Barn" isimli restorantımız da yakında burada hayata geçecek. Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Çetinkaya Spor Kulübü mütabakata varılan süreden itibaren süratle yönetimimizi oluşturduk. Dinamik bir kadro kurduk ve kimse GAÜ Çetinkaya'nın buraya geleceğini düşünmüyordu.

Bu zorlu yola bu şekilde dahil olduk.İlk yarıyı 4. Sırada tamamladık ancak ligin bitimine 3-4 hafta kala liderliği ele geçirdik. Şu anda 2 hafta var bu hafta bizim için oldukça kritik. Artık hedefe kitlendik, biz bu yıl hem lig şampiyonluğunu hem de kupayı kovalayan kısaca her iki hedefi de birlikte götüren tek takımdık.

Çok büyük bir şansızlık, çok iyi bir skor bulduğumuz yarı final maçında 10 kişi kalan rakibimiz karşısında 90 artı'larda yediğimiz golle kupadan elendik" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.