SPOR
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ sporcusu Sağlam'dan büyük başarı

LAÜ sporcusu Sağlam'dan büyük başarı

LAÜ sporcusu Burak Sağlam, İstanbul'da düzenlenen "Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası"nda şampiyon oldu...

Yayın Tarihi: 23/04/16 15:30
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ sporcusu Sağlam'dan büyük başarı
A- A A+

LAÜ'den verilen bilgiye göre, Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) sporcusu Burak Sağlam, İstanbul'da düzenlenen "Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası"nda şampiyon oldu. LAÜ sponsorluğunda yarışmalara katılan ve İstanbul'da yapılan Genç Erkekler Açık Sıklet Fitness kategorisinde podyuma çıkan Sağlam, yarışmada rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Elde etmiş olduğu dereceyle şampiyon olanSağlam, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederken, Türkiye Milli Takımı'na seçilerek Avrupa'da "Fitness Genç Erkekler" kategorisinde yarışmaya hak kazandı.

Sağlam: Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum

LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi Sağlam, Mayıs ayında İspanya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na katılacağını ve hedefinin öncelikle Avrupa da derece elde etmek olduğunu ardından ise, dünya şampiyonasına katılarak iyi bir dereceyle dönüp, KKTC'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini dile getirdi.

Avrupa Şampiyonası müsabakasına tecrübeli hocaları eşliğinde hazırlandığını belirten Sağlam, Neval Çelebioğlu ile kareografi çalışmalarını yaptığını, vücut geliştirme ve beslenmede ise, LAÜ antrenörü Umut Zaimağa ile hazırlandığını söyledi.

Zaimağa: Yoğun tempoyla hazırlanıyoruz

Antrenörü Zaimağa, Burak Sağlam ile yoğun bir antrenman temposuyla hazırlandıklarını belirterek, bundan sonraki hedeflerinin müsabakalardan en iyi derecelerle dönmek olduğunu ifade etti. Sağlam'ın disiplinli ve azimli bir sporcu olduğunu vurgulayan Zaimağa, hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğine güveninin tam olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.