SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında, sarı-lacivertliler 4-0 öndeyken bordo mavili taraftarlar sahaya girdi. Bir taraftar 6. hakem Volkan Bayarslan'a saldırdı. Bunun üzerine hakem Bülent Yıldırım ve futbolcular soyunma odasına gitti. Maçın tatil edildiği açıklandı.

Yayın Tarihi: 25/04/16 08:22
okuma süresi: 3 dak.
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi!
A- A A+
Fenerbahçe maçta 4-0 öndeyken maçın son dakikalarına doğru Trabzonspor taraftarının tepkisi başladı. Güvenlik önlemleri de alındı ama taraftarlar sahaya girdi. Bunun üzerine 89. dakikada hakem ve futbolcular soyunma odasına gitti.

Taraftarlardan biri altıncı hakem Volkan Bayarslan'a saldırdı. Futbolculara herhangi bir müdahale olmadı.

Onur formasını bıraktı

Futbolcular soyunma odasındayken Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak saha kenarına gelerek formasını bıraktı ve bitti işaretini yaptı.

Nani'nin formasını alan taraftarı tribünden gönderdiler

Fenerbahçeli futbolcu Nani oyundan çıkarken bir Trabzonspor taraftarı Portekizli yıldız futbolcunun formasını istedi. O da verdi. Ama taraftarlar tepki gösterdi. Arkadan gelen bir Trabzonsporlu taraftarlar, formayı aldı ve sahaya geri fırlattı. Daha sonra da güvenlik güçleri tarafından taraftar tribünden uzaklaştırıldı.

Maçtan sonra Lig TV'ye konuşan Gökhan Gönül "Her sene buraya geliyoruz. Her sene olay oluyor. İnşallah bu son olur. Biz futbolcular olarak ortamı germemek için her şeyi yapıyoruz ama olmadı. Kara bir gün. Artık bu olaylara önlem alınmalı" dedi.

Simon Kjaer de daha önce bir şey görmediğini ve bu olayların Türk futboluna yakışmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin maçtaki gollerini 23'te Alper Potuk, 27'de Volkan Şen, 57'de Nani, 62'de de frikikten Robin Van Persie kaydetti. Bu galibiyetle Fenerbahçe'nin Manisa'da puan kaybeden Beşiktaş ile puan farkı üçe indi.

Fenerbahçe'ye tepki

Fenerbahçe gece konakladığı otelden saat 18.20'de Hüseyin Avni Aker Stadı'na hareket etti.

Geniş güvenlik önlemleri altında stada gelen sarı-lacivertli takıma, protokol tribününe girişte bordo-mavili taraftarlar tezahüratlarla tepki gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar, maçın hakemi Bülent Yıldırım'a da stat girişinde aynı şekilde tepkide bulundu.

Trabzonsporlu taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel'e tepki gösterdi. Kale arkası tribünündeki taraftarlar, Volkan Demirel'in bulunduğu yere az sayıda maytap ve su şişesi attı.

Kaynak: Al Jazeera

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.