SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği dev maçta gol sesi çıkmadı

Cüneyt Çakır'ın yönettiği dev maçta gol sesi çıkmadı

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Manchester City, Etihad'da Real Madrid ile 0-0 berabere kaldı.

Yayın Tarihi: 27/04/16 08:27
okuma süresi: 2 dak.
Cüneyt Çakır'ın yönettiği dev maçta gol sesi çıkmadı
A- A A+

Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz devi Manchester City, yarı final ilk maçında Real Madrid ile Etihad'da karşı karşıya geldi.

Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo, sakatlığı nedeniyle forma giymedi.

Kontrollü başlayan mücadelede her iki ekip de az hata yaparak oyunu dengede tutmayı başardı ve kısır geçen ilk yarının sonunda taraflar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında tempo yükselirken iki takım da zaman zaman gol pozisyonları yakaladı. Özellikle karşılaşmanın son bölümlerinde Real Madrid, City üzerindeki baskısını artırdı ancak kaleci Hart bir türlü gole izin vermedi. 83. dakikada kullanılan köşe vuruşunda topla kale önünde buluşan Pepe, mutlak gol pozisyonunda topa sert bir vuruş yaptı ancak kaleci Hart, kritik bir kurtarışla Pepe'ye dur dedi.

90 dakikanın sonunda eşitlik bozulmazken taraflar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Etihad'da alınan beraberliğin ardından Real Madrid, rövanş için avantajı da yakaladı.

Dev eşleşmede rövanş mücadelesi 4 Mayıs'ta Santiago Bernabeu'da oynanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.