SPOR
okuma süresi: 3 dak.

"Kauko Cup 2016"nın sahibi David Umpleby

"Kauko Cup 2016"nın sahibi David Umpleby

Korineum Golf & Beach Resort'un klasikleşen turnuvalarından biri olan ve Korineum'un açıldığı ilk yıldan bu yana düzenlenen "The Kauko Cup" ın onuncusu 24 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleşti. Turnuva sonunda bu yıl kupanın sahibi David Umpleby oldu.

Yayın Tarihi: 27/04/16 09:43
okuma süresi: 3 dak.
"Kauko Cup 2016"nın sahibi David Umpleby
A- A A+

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa'nın birçok ülkesinden golfçüleri buluşturan turnuvaya katılım oldukça yüksekti.

Korineum Golf üyeleri ve KKTC'de bulunan golf oyuncularının yanı sıra, başta Finlandiya ve İsveç olmak üzere birçok ülkeden gelen golfçülerin yer aldığı turnuva, her yıl Finlandiya'nın tanınmış işadamı ve KKTC'de golf sahası açılması konusunun fikir babalarından biri olan Kauko Rastas anısına düzenleniyor.

Katılımın her yıl olduğu gibi yoğun olması ve 77 oyuncunun turnuvada yer alması nedeniyle saat 07:30'da başlayan turnuvanın sona ermesi saat 15:00'i buldu. Stableford formatında gerçekleşen turnuva sonucunda verilen ödüllerin kategorileri ise 1st net & The Kauko Cup, Runner Up, 3rd place, Best gross, Longest Drive Lady & Men ve Closest to the Pin oldu.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreni ve kokteyle, oyuncuların yanısıra, turnuvanın adını taşıyan Kauko Rastas'ın yakın arkadaşı ve İşadamı Markku Sarkamies başkanlığında, her yıl olduğu gibi Finlandiya'dan gelen özel bir ziyaretçi ve oyuncu grubu da yer aldı. Grup, Korineum Golf Kulübü Başkanı ve Direktör Dr. Günay Çerkez ile birlikte ödül törenine katıldı. Yapılan konuşmalarda turnuvanın evsahibi olarak Dr. Günay Çerkez, tüm katılımcılara onuncu kez düzenlenen turnuvaya katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Markku Sarkamies'de yaptığı konuşmada Korineum'u her ziyaretinde daha da büyüyerek, kondisyonunu koruyor olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu belirtti ve katılımcılara ve Korineum üyelerine her yıl olduğu gibi turnuvaya katkılarından dolayı teşekkür etti. Turnuvaya bu yıl ayrıca Kauko Rastas'ın iki torunu da oyuncu olarak katıldı ve ödül töreninde kısa birer konuşma yaparak dedeleri için gerçekleştirilen turnuvanın kendileri için önemini dile getirerek Çerkez Ailesi'ne teşekkürlerini ilettiler.

Konuşmaların ardından ödül töreni düzenlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.