SPOR
okuma süresi: 2 dak.

KKTC sporcuları Bursa'da esti

KKTC sporcuları Bursa'da esti

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Skeet Federasyon Kupası, 7 Nisan akşamı hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Mehmet Bülent Torpil adına düzenlendi.

Yayın Tarihi: 28/04/16 08:21
okuma süresi: 2 dak.
KKTC sporcuları Bursa'da esti
A- A A+
Bursa Büyükşehir Belediyesi Trap ve Skeet Atış Poligonu'nda düzenlenen müsabakaya 15 Türkiye ilinin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de atıcıların katıldığı müsabakalarda 105 sporcu atış yaptı.

23 Nisan Cumartesi günü başlayan mücadeleler sonucu; Bireysel kategorilerde atıcı sporcularımız başarılı atışları ile Final serilerinde yer almışlardır. Büyük Erkekler kategorisi Final serilerinde yer alan atıcılarımızdan Salahi Zaimoğlu 1.'inci ,Ali Somuncu 5.'incı ve Salih Oday 6.'ncı olarak Finali tamamlamışlardır. Ayrıca Genç Atıcı Sporcularımızdan Derken ÖRÜ Final serisinde yer almış ve müsabakayı 2.'inci olarak tamamlayarak tüm atıcı sporcularımız gurur kaynağımız oldular.

Ayrıca Türkiye takımlarında yarışan KKTC'li atıcılarımızdan Neşe Tunçalın ise Skeet Büyük Bayanlar kategorisinde Türkiye 2.'incisi oldu.

Gençlerde ise,Ali Çeler 3.'üncü ,Salih Hafız ise 4'nci gelerek gurur kaynağımız olmuşlardır.

Yiğitcan: "Sporcuların teşvik edilmesi gerekir"

Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan sporcularımızın Türkiye'de elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları kutlayarak büyük gurur yaşadıklarını söyledi.

Yiğitcan "sporcularımız bu yarışmalarda başarılı olmuşlardır. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini sağlayacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.