SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Bayern Münih-Atletico Madrid karşılaşması

Bayern Münih-Atletico Madrid karşılaşması

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayern Münih ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi.

Yayın Tarihi: 04/05/16 08:38
okuma süresi: 3 dak.
Bayern Münih-Atletico Madrid karşılaşması
A- A A+
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayern Münih ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi.

İlk maçı 1-0 kazanan Atletico Madrid, rövanş maçından 2-1 mağlup ayrılsa da finale yükselen taraf oldu.

Allianz Arena'da oynanan maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti. Çakır'ın yardımcılığını Cem Satman ve Tarık Ongun yaptı.

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde ev sahibi Bayern Münih daha etkili olurken, arka arkaya bulduğu pozisyonlarda Atletico Madrid iyi direnç gösterdi. ??????????

İlk 30 dakikalık sürede Bayern Münih'in şutlarında top kaleci Jan Oblak'ı geçemezken, 31. dakikada Bayern Münih baskısının sonucunu aldı. Xabi Alonso ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta topu ağlara gönderdi. (1-0) ??????????

Ardından Bayern Münih penaltıdan yararlanamayınca 2. gol şansını tepti. 34. dakikada Jose Gimenez'in ceza sahası içinde yaptığı faul sonarı hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. ?Thomas Müller'in penaltı vuruşunda kaleci Oblak gole izin vermedi. İlk yarı Bayern Münih'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. ??????????

Atletico Madrid ikinci yarıda bulduğu ilk etkili atakta ağları havalandırdı. 54. dakikada ceza yayı gerisinde topla buluşan Antoine Griezmann skoru 1-1 yaptı. ??????????

Ardından Bayern Münih tekrar öne geçmek, Atletico Madrid ise farkı açmak için ataklarını sürdürdü. İki takım da baskısını arttırırken, Bayern Münih bir kez daha ağları sarstı. 74. dakikada Robert Lewandowski takımını tekrar öne geçiren golü kaydetti. (2-1) ?Golün ardından Bayern Münih tur için üst düzey bir oyun ortaya koydu. ?83. dakikada Javi Martinez'in ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası Cüneyt Çakır bu kez Atletico Madrid için penaltı noktasını gösterdi. Torres'in penaltı vuruşunda Manuel Neuer gole izin vermedi. Mücadeleden 2-1 mağlup ayrılan Atletico Madrid evinde kazandığı ilk maçın avantajıyla finale yükseldi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.