SPOR
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Uluslararası Yazarlar Futbol Turnuvası başlıyor

DAÜ Uluslararası Yazarlar Futbol Turnuvası başlıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin (DAÜ), 5 – 9 Mayıs 2016 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı ve şu ana kadar KKTC'de gerçekleştirilen en önemli spor organizasyonlarından biri olmaya aday olan "DAÜ Uluslararası Yazarlar Futbol Turnuvası" 6 Mayıs 2016 Cuma günü, saat 09:30'da, DAÜ Stadyumu'nda yapılacak olan Açılış Töreni ile başlıyor.

Yayın Tarihi: 05/05/16 15:11
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Uluslararası Yazarlar Futbol Turnuvası başlıyor
A- A A+

Almanya'dan iki olmak üzere, Macaristan, Avusturya, İngiltere, Türkiye ve KKTC'den 100'ün üzerinde yazar ve sanatçıdan oluşan takımlar 4 Mayıs 2016 tarihinden itibaren ülkeye gelmeye başladı. "Football Without Borders" sloganı ile gerçekleştirilecek olan turnuvada maçlar 6 – 7 ve 8 Mayıs 2016 tarihlerinde DAÜ Stadyumu ve Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye Spor Yazarları Derneği ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek olan turnuvaya Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği de katkı koyuyor.

Türkiye Takımında Ünlü Sanatçılar da Yer Alıyor

Turnuva kapsamında oluşturulan takımlarda her ülkenin önde gelen gazetelerinin yazarları, gazetecileri, roman yazarları ve sanatçıları da yer alıyor. Türkiye'den turnuvaya katılacak olan AYAZMA (Anadolu Yazarlar ve Müzisyenler Ayaktopu) Takımı'nda ise Mor ve Ötesi Grubu Solisti Harun Tekin, Kargo Grubu Solisti Koray Candemir, Oyuncu Cansel Elçin, Spor Yazarları Ahmet Çakır ve Bağış Erten ile Can Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Can Öz gibi isimler de mücadele edecek.

Öte yandan KKTC Takımı'na ise Başbakan Hüseyin Özgürgün ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun'un da forma giyerek destek vermesi bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.