SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Fenerbahçe'de 10 oyuncu yolcu

Fenerbahçe'de 10 oyuncu yolcu

Fenerbahçe'de en az 10 oyuncu gidiyor, yerlerine ise 5 transfer yapılacak. Kiraya verilen futbolculardan Salih, Emenike ve Stoch, kadroda düşünülmezse transfer sayısı 8'e çıkacak.

Yayın Tarihi: 16/05/16 18:45
okuma süresi: 2 dak.
Fenerbahçe'de 10 oyuncu yolcu
A- A A+
Fenerbahçe'de transfer taarruzu için Başkan Aziz Yıldırım'ın Berlin'den dönmesi bekleniyor. Yönetim değerlendirmeleri yapıp, kupa finalinin ardından ise neşteri vuracak.

Nani Çin yolcusu

Mevcut kadrodan sözleşmesi biten futbolcular; Alves, Meireles, Kadlec, M.Topuz, Serdar, Caner, Markovic, Ba ve Fabiano ile yollar ayrılacak. Fabiano'nun kalma durumu olabilir. Nani'nin ise Çin ekibine gitmesine izin verilecek. Antalya ile anlaşan Diego'nun da eksikliği ile yeni transfer taarruzu Haziran ayı başında başlayacak.

Salih, Emenike ve Stoch

Sözleşmesi devam eden ancak kirada olan Salih, Emenike ve Stoch sezon başı kampı için takıma dönecekler. Ancak kalıp kalmayacakları teknik heyetin raporu ve bu oyuncuların performansına bağlı olacak. Kiraya verilen futbolculardan Salih, Emenike ve Stoch kadroda düşünülmezse transfer sayısı 8'e çıkacak Bu oyuncularla devam edilirse 5 nokta transfer ile yeni sezona girilecek.

Yeni sezon kamp programı belli

Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacağı için Fenerbahçe sezonu Haziran sonunda açmak zorunda kalacak. Transferlerin de Düzce'deki kampa yetişmesi gerekiyor ancak Euro2016 nedeniyle transferler kolay ve çabuk olamayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.