SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gomez, Beşiktaş'ta kalma şartını açıkladı

Gomez, Beşiktaş'ta kalma şartını açıkladı

Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan Gomez, beklentilerinin karşılandığı takdirinde takımda kalacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 18/05/16 08:23
okuma süresi: 2 dak.
Gomez, Beşiktaş'ta kalma şartını açıkladı
A- A A+
Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, NTVSpor'da merak edilen soruları yanıtladı.

Beşiktaş'taki geleceği hakkında yöneltilen bir soruyu yanıtlayan Gomez, "Bunu daha önce de dile getirmiştim. Bir de fa Fiorentina'da böyle bir hata yaptım ve Nisan'da geleceğim hakkında karar verdim. Neden hataydı? Çünkü belirttikleri büyük oyuncuları almadılar. Ligin son haftasında Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansını Milan'a kaptırdılar.

O hatadan bir ders çıkarttım ve belirleyici kararı Nisan ayında değil, sezon sonunda alacağımı söyledim. Takımın transfer politikasına, takımın oyun felsefesine bakacağım. Teknik direktörün bakış açısını değerlendirip ona göre bir karar vereceğimi söyledim. Burada harika bir sezon geçirdim. Bu şehri gerçekten seviyorum ve burada yaşamaktan memnunum.'' ifadelerini kullandı.

Başkanla konuştuğunda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklarını söylediğini ifade eden Gomez. ''UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında elenmiştik. Bu da demektir ki Şampiyonlar Ligi için belirli bir yatırım yapılması gerekiyor. Ben burada kalmak için iyimserim ve pozitif duygulara sahibim. Burada bazı dedikodular oldu diğer kulüplerle görüştüğümle ilgili.

Bunlar doğru değildi. Kulübüme beklentilerimin karşılanması halidne kalacağımı söyledim. Sezon yarın bitecek ve tatile gideceğiz. O süreçte menajerim kulübümle görüşmeye devam edecek. Söylediğim gibi önümüzdeki sezonun planlaması, transfer politikası ve yapılacak hamleler benim için yeterli olursa, burada kalmayı isterim." şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.