SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Galatasaray'a 6-0'lık galibiyet yetmedi

Galatasaray'a 6-0'lık galibiyet yetmedi

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray evinde Kayserispor'u 6-0 gibi büyük bir farkla mağlup etti. Ancak 5.'lik için yarıştığı Osmanlıspor'un evinde Akhisar Belediye'yi 1-0'la devirmesiyle sarı kırmızılılar sezonu 6. sırada bitirdi. Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazanması için Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanması gerekiyor.

Yayın Tarihi: 20/05/16 07:45
okuma süresi: 1 dak.
Galatasaray'a 6-0'lık galibiyet yetmedi
A- A A+
Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında Galatasaray, sahasında ağırladığı Kayserispor'u 6-0 mağlup etti.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Lukas Podolski, 26, 45 ve 69. dakikalarda Sinan Gümüş, 58. dakikada Bilal Kısa, 62. dakikada Selçuk İnan kaydetti.

Galatasaray bu sonuçla sezonu 51 puanla 6. sırada tamamladı. UEFA Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı gerekçesiyle 1 yıl Avrupa kupalarından men edilen Galatasaray'ın, sezonu ilk 5 içinde bitirememesi nedeniyle cezasını gelecek sezon çekebilmesi için Fenerbahçe'yi yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nı alamaması halinde ise Avrupa'dan men cezasını gelecek sezon çekecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.