SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Dünya Kickboks Şampiyonası'nda ilk galibiyetimiz Bahar'dan

Dünya Kickboks Şampiyonası'nda ilk galibiyetimiz Bahar'dan

International Sporting Kickboks Association (ISKA) Dünya Kickboks Şampiyonası coşkulu açıldı. Toplam 3 ring ile 4 Tatami'de yar alan müsabakalarda ilk galibiyetimiz 47 Kg.'da yarışan Bahar Erdem'den geldi.

Yayın Tarihi: 20/05/16 10:24
okuma süresi: 2 dak.
Dünya Kickboks Şampiyonası'nda ilk galibiyetimiz Bahar'dan
A- A A+
International Sporting Kickboks Association (ISKA) Dünya Kickboks Şampiyonası coşkulu açıldı.

Sindelfingen kentinde yer alan Glaspalas Spor Salonu'nda yer alan açılışa 36 ülkeden 1,200 sporcu katıldı. ISKA Dünya Başkanı Cory Schafer'in açılış konuşmasının ardından düzenlenen serenomide her ülke tek tek çağrılarak podyumda yerini aldı. Büyük coşku yaşanan açılışın ardında ilk gün karşılaşmalarına geçildi.

İlk Galibiyetimiz Bahar'dan

Toplam 3 ring ile 4 Tatami'de yar alan müsabakalarda ilk galibiyetimiz 47 Kg.'da yarışan Bahar Erdem'den geldi. Bahar Semi Contact disiplininde Skoç rakibi Jodle Tumur'u 6-1'lik skor ile mağlup ederken, Amerikalı rakibi Emily Harrison'a mağlup olmaktan kurtulamadı. Daha sonra light contact'da mücadele ettiği Alexandro Adams'a mağlup olan Bahar şampiyonaya veda etti.

ilk Günde 2 Üçüncülük Elde ettik

Tatamiye çıkan ikinci sporcumuz Hatice Margili oldu. Semi Contact'da ilk turu bay geçen Hatice finalist olabilmek için yaptığı mücadelede Ukraynalı rakibi Darya Tkachenko'ya mağlup olmaktan kurtulamadı. Hatice Romen sporcu Adrian Mihale Popescu ile yaptığı mücadeleden de mağlubiyet ile ayrıldı.

İlk gün karşılaşmalarında mücadele den son sporcumuz ise 57 Kg. Semi Contact'da mücadele eden sporcumuz Mustafa Bozyiğit oldu. Mustafa Alman rakibi Schutze Marlon ile yaptığı mücadeleyi kaybetti. İlk gün karşılaşmalarının ardından iki final oynayan sporcularımız 2 üçüncülüğün sahibi oldu.

Iska Dünya Kickboks Şampiyonası'na bu gün yapılacak 2'nci gün müsabakaları ile devam edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.