SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Türkiye Kupası'nın sahibi 17. kez Galatasaray!

Türkiye Kupası'nın sahibi 17. kez Galatasaray!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, 31. dakikada Podolski'nin attığı golle maçı 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Yayın Tarihi: 27/05/16 09:13
okuma süresi: 2 dak.
Türkiye Kupası'nın sahibi 17. kez Galatasaray!
A- A A+
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, 31. dakikada Podolski'nin attığı golle maçı 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu. Sarı kırmızılı takım böylelikle tarihinde 17. kez bu kupayı müzesine götürdü. Fenerbahçe'nin ise müzesinde 6 Türkiye kupası bulunuyor. Öte yandan iki takım, Türkiye Kupası finalinde 5 kez karşılaştı ve 5 maçta da Galatasaray kupanın sahibi oldu. Kupanın sahibi olan Galatasaray böylelikle Avrupa kupalarına katılma hakkı da kazandı. Sarı kırmızılılar, 1 yıl men cezasını önümüzdeki sezon çekebilecek.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan sarı-kırmızılı teknik ekip ve oyunculara madalyaları Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Başkan Vekili Ali Dürüst tarafından verildi.

Galatasaraylı oyuncular şampiyonluk kupasını Bakan Kılıç, Demirören ve Dürüst'ün elinden aldı. Bu sırada törenin yapıldığı platform, Fenerbahçe taraftarlarının boşalttığı tribüne bakarken, Galatasaraylı oyuncular, yüzlerini sarı-kırmızılı taraftarlara dönerek kupayı kaldırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.