SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Nusret Mahirel anı maçı ile anıldı

Nusret Mahirel anı maçı ile anıldı

Dumlupınar Spor Kulübü eski başkanı Nusret Mahirel, anısına düzenlenen masterler anı maçı ile anıldı.

Yayın Tarihi: 28/05/16 14:38
okuma süresi: 1 dak.
Nusret Mahirel anı maçı ile anıldı
A- A A+

Dumlupınar'da uzun yıllar yöneticilik başkanlık yapan merhum Nusret Mahirel anısında düzenlenen masterler anı maçını Dumlupınar Spor Kulübü ile merhum Nusret Mahire Ailesi katkıları ve destekleri tarafından organize edildi.

Gazi Mağusa Canbulat stadında Mağusa masterleri ile Mağusa Hisar masterleri arasında oynanan karşılaşmayı Mağusa Hisar masterleri 2-1 kazandı. Nusret Mahirel masterler anı maçının ardından düzenlenen ödül töreninde her iki takıma, karşılaşmaları yöneten hakemlere ve katkı koyanlara plaketleri merhum Nusret Mahirel'in eşi Sonay Mahirel, oğlu Kemal Mahirel, kızı Kıymet İbrahimoğulları, Dumlupınar Spor Kulübü başkanı Güneş Güneşoğlu, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü başkanı Şükrü Şemmedi, Maraş Spor Kulübü başkanı Hasan Oy tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.