SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Aksu Su Sporları kulübünde sezon aktiviteleri başladı

Aksu Su Sporları kulübünde sezon aktiviteleri başladı

Aksu Su Sporları Kulübü kuruluşunun üzeriden 10 ay gibi çok kısa bir süre geçmesine rağmen faaliyetleri yoğun bir şekilde aratarak devam ediyor. Havaların iyice sınmaya başladığı bugünlerde yaz aylarının en çok rağbet gösterilen spor dalları arasında bulunan yüzme sporuna, her kesimden sporcuların ilgisi giderek artarken, Aksu Su Sporları Kulübüne katılımlar da devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05/06/16 14:37
okuma süresi: 1 dak.
Aksu Su Sporları kulübünde sezon aktiviteleri başladı
A- A A+

Yeni Aktivitelerde Devrede

Aksu Su Sporları Kulübü Mustafa Aksu başkanlığında Mert Aksu, Yasemin Taneri, Elda Altıoğlu, Nural Bertaş'ın eğitmenliklerinde yüzme yanı sıra Aqua zumba ile yeni aktivitelerle yeniliklere devam ediyor. Ayrıca karma studiyolarda hem yetişkinler hem de çocuklar için zumba ve pilates dersleri de verilmeye başlandı.

Aktiviteler Başladı

Mağusa ve bölgesine hizmet veren Aksu Su Sporları Kulübünün yüzmedeki aktiviteleri teker teker başladı. Studiolardaki tüm yaz aktiviteleri başlayan Aksu Su Sporları Kulübünde yüzme ve aqua zumba ise 15 Haziranda başlıyor.

Kurslar Başlıyor

Aksu Su Sporları Kulübünde bu yaz hücrenin çalışacak seviye tespit sınavları 11-13 Haziran tarihleri arasında yapıldıktan sonra 15 Haziran başlayacak kurslar 10 kişilik gruplar ile sınırlandırılırken, yoğun başvurunun olduğu belirtiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.