SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Rapa Drift'te Haskasap yine zirvede

Rapa Drift'te Haskasap yine zirvede

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü'nün (KKOK) organize ettiği 2016 KKTC Rapa Drift Şampiyonası'nda sezonun üçüncü yarışı bugün Cemsa Karting Pisti'nde yapıldı. Heyecanlı geçen yarışı Enver Haskasap kazandı.

Yayın Tarihi: 05/06/16 20:46
okuma süresi: 2 dak.
Rapa Drift'te Haskasap yine zirvede
A- A A+

Sezonun üçüncü yarışı, bugün Cemsa Karting Pisti'nde, daha önce kullanılmamış ve hızlı olan bir güzergahta yapıldı. 29 yarışmacının mücadelelerine sahne olan yarışta heyecanlı dakikalar yaşandı. Zorlu eşleşmeler sonunda rakiplerini eleyerek finalde karşılaşan ikiliden Enver Haskasap rakibi Celal Bozbeyli'yi eleyerek yarışı kazanmayı başardı.

Yarı finalde Enver Haskasap tarafından elenen İbrahim Yücebaş ile yarı finalde Celal Bozbeyli tarafından elenen Edim Macila'nın üçüncülük mücadelesinde gülen taraf İbrahim Yücebaş oldu ve günün üçüncüsü oldu. Yarış öncesi şampiyona liderliğini Enver Haskasap ile paylaşan Edim Macila ise günün dördüncüsü oldu.



Pist girişinde kesilen giriş biletleri numaralarına göre yapılan çekiliş sonunda üç şanslı izleyici yarışın baş hakemi Nisolas Patak ile drift yapma şansı yakaladı. Yarış sonunda yapılan ödül töreninde dereceye girenlere kupalarını Rapa Ltd. Direktörü Bengü Ünsal ve KKOK Başkanı Zeki Topcu takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.