SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu'ndan Koordinasyon Ofisi'yle ilgili açıklama

Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu'ndan Koordinasyon Ofisi'yle ilgili açıklama

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Koordinasyon Ofisi ile ilgili basın açıklaması yaptı. Cahitoğlu, "Gençlik Dairesi ve Spor Dairesi müdürlüklerinin işlevlerini kaybedeceği, bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Esas amacı ülkemizdeki alt yapı, tesis ve bu alandaki projelerin geliştirilmesi ve yenilerinin yapılması anlayışını güden bu anlaşma gençlerimizin ve sporcularımızın ileriye yönelik önünü açacağı düşüncesindeyiz" dedi.

Yayın Tarihi: 10/06/16 17:54
okuma süresi: 2 dak.
Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu'ndan Koordinasyon Ofisi'yle ilgili açıklama
A- A A+
Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Yurtdışı Koordinasyon Ofisi ile ilgili olarak basın açıklaması yayınladı.

Son günlerde konunun farklı noktalara ve boyutlara çekildiğini aktaran Hüseyin Cahitoğlu'nun açıklaması ise şu şekilde;

"12/03/2014 Tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti adına Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş imzalarını taşıyan Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtdışı koordinasyon ofisi antlaşması imzalanmıştır.

İki ülkenin Gençlik ve Spor alanındaki işbirliğini geliştirmek ve ileriye götürmek amacı üzerinde çalışma yapmak için bir protokol hazırlanmıştır.

Basında çıktığı gibi Gençlik Dairesi ve Spor Dairesi müdürlüklerinin işlevlerini kaybedeceği, bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Esas amacı ülkemizdeki alt yapı, tesis ve bu alandaki projelerin geliştirilmesi ve yenilerinin yapılması anlayışını güden bu anlaşma gençlerimizin ve sporcularımızın ileriye yönelik önünü açacak düşüncesindeyiz.

Anlaşmada da belirtildiği gibi Türkiye Gençlik Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen program ve projelerden KKTC tarafından uygun görülenler yürütülecektir.

Türkiye'de var olan spor tesislerinin, gençlik merkezlerinin, uluslararası standartlara göre yapıldığı herkes tarafından bilinmektedir.

Bu bağlamda bu program ve projelerin, ülkemizde de yapılmasına yönelik, bir zemin hazırlayacak olan bu anlaşma Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gençlik ve spor alanlarına olumlu katkılar sağlayacağı kanaatindeyiz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.