SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Euro 2016'da günün programı

Euro 2016'da günün programı

Euro 2016'da ikinci gün üç maç birden oynanacak. Maçlar saat 16.00, 19.00 ve 22.00'de.

Yayın Tarihi: 11/06/16 10:08
okuma süresi: 1 dak.
Euro 2016'da günün programı
A- A A+
Günün ilk maçı A Grubu'ndan. Fransa'nın Romanya'yı 2-1 yenmesinin ardından grubun ikinci maçı Arnavutluk-İsviçre arasında. Bu maçı farklı kılan noktalardan biri de Xhaka Kardeşler. Kardeşlerden biri Granit İsviçre adına, Taulant ise Arnavutluk adına mücadele edecek. Bu arada Arnavutluk tarihinde ilk kez bir Avrupa Futbol Şampiyonası tecrübesi yaşayacak. Maç saat 16.00'da.

Bir sonraki karşılaşma B Grubu'nda Galler-Slovakya arasında. Slovakya tarihinde ilk kez bu turnuvada. Galler daha tecrübeli. Slovakya'da Miroslav Stoch ve Marek Hamsik gibi futbolcular da var. Maç saat 19.00'da oynanacak.

Günün son maçı yine B Grubu'nda İngiltere ile Rusya arasında saat 22.00'de. İngiltere'yi de turnuvanın favorisi olarak gösterenlerin sayısı hiç de az değil.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.