SPOR
okuma süresi: 1 dak.

UEFA Rusya'ya verdiği ihraç cezasını askıya aldı

UEFA Rusya'ya verdiği ihraç cezasını askıya aldı

UEFA, Rus taraftarların karıştığı şiddet olayları nedeniyle, Rusya'ya EURO 2016'dan ihraç cezası verdi ancak cezayı askıya aldı. Kurum, Rusya'ya 150 bin Euro para cezası verdi.

Yayın Tarihi: 14/06/16 15:24
okuma süresi: 1 dak.
UEFA Rusya'ya verdiği ihraç cezasını askıya aldı
A- A A+
UEFA, Rus takımına yönelik yaptırımlarla ilgili bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, 'Rus milli takımına, Rus taraftarların yarattığı rahatsızlık nedeniyle verilen EURO 2016'dan ihraç kararının turnuvanın sonuna kadar askıya alındığı' teyit edildi.

Ancak bununla birlikte açıklamada, 'turnuva sırasında Rus takımının kalan maçlarından herhangi birinde stadyum içinde benzer olayların yaşanması durumunda askıya alma kararının kaldırılacağı' belirtildi.

11 Haziran Cumartesi günü İngiltere ile Rusya arasında berabere sonuçlanan karşılaşmadan sonra, hem taraftarlar arasında hem de taraftarlarla polis arasında çatışma çıkmıştı.

Çatışmalarda dördü ağır, yaklaşık 35 kişi yaralanmıştı.

Marsilya savcısı Brice Robin olaylarla ilgili olarak, altısı İngiliz, üçü Fransız ve biri Avusturyalı 10 kişinin yargılanacağını, 150 Rus taraftarın ise kaçmayı başardığını söylemişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.