SPOR
okuma süresi: 5 dak.

Panzerler sert kayaya çarptı...

Panzerler sert kayaya çarptı...

EURO 2016 C Grubu ikinci maçında Almanya ile Polonya 0-0 berabere kaldı.

Yayın Tarihi: 17/06/16 08:18
okuma süresi: 5 dak.
Panzerler sert kayaya çarptı...
A- A A+
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) C Grubu'nda Almanya ile Polonya, 0-0 berabere kaldı.

C grubu ikinci maçında, ilk mücadelelerinden galip ayrılan takımlar Almanya ile Polonya karşılaştı. Topla oynama yüzdesi yüksek olan Almanya'nın atakları, Polonya savunmasına takıldı. Çaldığı toplarla hücuma kalkmaya çalışan Polonya'nın da rakip kalede tehlikeli oluşturamadığı ilk yarı golsüz tamamlandı.

İkinci yarının ilk 2 dakikası içinde Polonya, Milik, Almanya da Götze ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Mesut Özil'in 69. dakikada ceza yayından çektiği şutta, Polonyalı file bekçisi Fabianski topu kornere çeldi.

Beşiktaş'ın 2015-16 sezonunda Fiorentina'dan kiraladığı Mario Gomez, 71. dakikada oyuna dahil oldu. Almanya, kalan sürede de Polonya savunmasını geçemedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla iki takım da puanını 4'e yükseltti.

Maçtan dakikalar

3. dakikada Sami Khedira sarı kart gördü. Sami Khedira, Euro 2016'da en erken kart gören isim oldu. Bir dakika sonra Draxler'ın ortası Götze'nin vuruşunda top auta gitti.

10. dakikada Benedikt Höwedes, sağ kanatta Almanya atağına destek verdi ancak ceza alanına gönderilen orta son olarak kaleci Lukasz Fabianski'de kaldı.

15. dakikada Lewandowski kaptığı topla cez asahasına girerken pasını aktardı, ancak top Grosicki'ye gelmeyince pozisyon harcandı. Bir dakika sonra sol taraftan gelişen atakta rakibinden sıyrılıp ceza sahasına giren Müller'in pasında Kroos'un güçlükle yapabildiği vuruş auta gitti.

21. dakikada Lewandowski ceza sahası içinde şut şansı buldu ancak top Alman defansından döndü, pozisyonun devamında bu kez Milik topla ceza sahasında buldu ancak Alman defansı topa vurdurmadı.

25. dakikada Robert Lewandowski'nin pası ile rakip ceza alanının sağında topla buluşan Arkadiusz Milik'in içeri çevirdiği ortasını Almanya savunması taca gönderdi.

27. dakikada Mesut Özil'in pası sonrasında rakip ceza alanının sağ çaprazında topla buluşan Thomas Müller'in penaltı noktasındaki arkadaşına çıkarttığı pası Polonya savunması engelledi.

34. dakikada Mesut Özil itirazları nedeniyle sarı kart gördü. Grzegorz Krychowiak'ı hızlı hücumda çekerek durdurmuştu.

38. dakikada Thomas Müller, Sami Khedira'nın pası sonrasında savunma arkasında topla buluştu ve bekletmeden şutu direkten döndü ancak bu pozisyonda yardımcı hakemin ofsayt bayrağı Müller için kalktı.

İlk yarı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarıya Polonya fırtına gibi başladı. Grosicki'nin ortasında Milik bomboş pozisyonda topa doğru biçimde kafayla bulamayınca gol kaçtı. Hemen arkasından gelişen Alman atağında Götze'nin şutunu kaleci kornere çeldi.

55. dakikada Grosicki sarı kart gördü. 58. dakikada Polonya serbest vuruş kazandı. Topun arkasına geçen Lewandowski, topu Milik'e bıraktı. Milik'in vuruşu az farkla auta gitti. Devamında Polonya topu kaptı, Lewandowski ceza sahası içinde vurduğu anda Boateng kritik bir müdahaleyle topu çevirmeyi başardı.

65. dakikada Götze çıktı, Schürrle oyuna girdi. 67. dakikada Boateng sarı kart gördü.

69. dakiada Milik yüzde yüz gollük pozisyonda topu ıska geçti. Bir dakika sonrasında Mesut Özil'in müthiş şutunu Fabianski aynı güzellikte kurtardı. Bir dakika sonrasında ise Schürrle'nin vuruşu yine kaleci Fabianski'de kaldı.

72. dakikada Mario Gomez oyuna girdi. Draxler çıktı.

76. dakikada Jodlowiec oyunda, Maczynski çıktı.

78. dakikada Mario Gomez'in pasında Müller'in vuruşunda top auta gitti.

80. dakikada Kaputska oyuna girdi, Blaszczykowski çıktı.

85. dakikada Höwedes ceza sahası içinde topa sahip oldu ancak topu Gomez'e aktarmakta gecikince defans müdahale etti. Bir dakika sonra Grosicki çıktı yerine Peszko girdi.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.