SPOR
okuma süresi: 1 dak.

"24 Saat Off Road Challenge 2016" Start Aldı

"24 Saat Off Road Challenge 2016" Start Aldı

Kyrenia Off Road Derneği'nin (KYOFF) organize ettiği ve sportif direktörülüğünü Kuzey Kıbrıs Otromobil Kulübü'nün (KKOK) üstlendiği "24 Saat Off Road Challenge 2016" bugün, Girne'de bulunan Astra Group ofisi önünden start aldı.

Yayın Tarihi: 18/06/16 15:18
okuma süresi: 1 dak.
"24 Saat Off Road Challenge 2016" Start Aldı
A- A A+

Astra Group'un anasponsorluğunda ve Arvento Mobile Systems'in katkılarıyla gerçekleştirilen 24 Saat Off Road Challenge 2016 dün, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve sponsorlorlar Astra group ile Asvento Mobile Systems yetkililerinin de katılımıyla start aldı. 35 yarışmacının start aldığı yarışta ekipler 24 saat boyunca doğayla mücadele edecekler.

Yarış hakemlerinin verdiği koordinatları çeşitli cihazlar ve programlar yardımıyla bulmaya çalışacak olan yarışmacılar, 24 saat boyunca toplamda yaklaşık 60 koordinat noktası bulacaklar ve yaklaşık 500 kilometre katedip, finişe ulaşmaya çalışacaklar. Yarın 13.00'dan itibaren ekiplerin yine Astra Group ofisi önünde yapılacak olan finişe ulaşması bekleniyor. Ödül töreni ise 16.00'da yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.