SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Serdar Aziz, Galatasaray'a transfer oldu

Serdar Aziz, Galatasaray'a transfer oldu

Bursaspor'un yıldız ismi Serdar Aziz, Galatasaray'a transfer oldu. Akşam saatlerinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya gelen Bursaspor Başkanı Ali Ay, yıldız ismin transferi konusunda el sıkıştı.

Yayın Tarihi: 22/06/16 08:29
okuma süresi: 1 dak.
Serdar Aziz, Galatasaray'a transfer oldu
A- A A+
Yeşil-beyazlı takımın 26 yaşındaki defans oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in daveti üzerine İstanbul'a giden Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar'ın da yer aldığı görüşmede taraftarlar yıldız ismin transferi konusunda el sıkıştı.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, yaptığı açıklamada, "Serdar Aziz'in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardık. 4.5 milyon euro ve Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa'yı bonservisleri ile birlikte kadromuza kattık. Önümüzdeki günlerde de bu isimlerle görüşmemiz olacak. Transferin iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Milli futbolcunun menajeri Haluk Canatar da Instagram'dan duyurduğu transfer için, "Kardeşime yeni kulübü hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.