SPOR
okuma süresi: 2 dak.

KTSYD'den Dünya Spor Yazarları Günü mesajı

KTSYD’den Dünya Spor Yazarları Günü mesajı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulu, 2 Temmuz Dünya Spor Yazarları Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, spor yazarlarının dünyadaki meslektaşları gibi uluslararası alanda mesleğini icra edebilmesinin en büyük arzuları olduğunu bildirdi.

Yayın Tarihi: 01/07/16 16:43
okuma süresi: 2 dak.
KTSYD’den Dünya Spor Yazarları Günü mesajı
A- A A+
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulu, her yıl 2 Temmuz'da kutlanan 'Dünya Spor Yazarları Günü' çerçevesinde bir mesaj yayınladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizde uzun yıllardan beridir ambargolar altında spor yapmaya çalışan sporcuların verdikleri mücadele ve gösterdikleri performans, spor yazarları tarafından yaz-kış demeden objektif bir şekilde okuyucuya, izleyiciye ve dinleyiciye aktarılmaktadır. Olimpizm temel ilkelerinden biriyle yola çıkacak olursak; her birey herhangi bir ayrımcılığa maruz kalmaksızın, olimpiyat ruhu içerisinde spor yapma olasılığına sahip olmalıdır. Temennimiz, ülke sporcusunun herhangi bir ayrımcılığa maruz kalmadığı ve uluslararası alanda spor yaptığı günlerin yakın olmasıdır. Bu bağlamda spor yazarlarımızın da dünyadaki meslektaşları gibi uluslararası alanda mesleğini icra edebilmesi en büyük arzumuzdur. Bu prensiple dernek üyelerimizle birlikte yazdıkları yazı, çektikleri fotoğraf, yaptıkları yorumlar, kısacası basın yayın yolu ile ülke sporuna katkı koyan tüm spor yazarlarının gününü kutlarız"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.