SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Fenerbahçe 2 transfer birden açıkladı

Fenerbahçe 2 transfer birden açıkladı

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a imza atmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden bu oyuncunun yerine yapılan transferi açıkladı. Sarı lacivertliler, Paris Saint Germain ile sözleşmesi biten Gregory van der Wiel ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Sarı lacivertliler, bu açıklamadan yaklaşık 1 saat sonra da Fabiano'nun transferi için Porto ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Yayın Tarihi: 02/07/16 14:19
okuma süresi: 2 dak.
Fenerbahçe 2 transfer birden açıkladı
A- A A+

Fenerbahçe, Aatıf Chahechoue'nun ardından bugün hem Gregory van der Wiel hem de Fabiano Ribeiro transferlerini açıkladı.

Sarı-lacivertli ekip, ilk olarak Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Hollandalı sağ bekin, 4 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'a geleceği ve görüşmelerin tamamlanacağı belirtildi.

Gökhan Gönül'ün yerine alınan Van der Wiel için bonservis ücreti ödenmeyecek.

GREGORY VAN DER WIEL KİMDİR?

Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyen 28 yaşındaki Van der Wiel, kariyerine Ajax takımında başladı. 7 sezon burada oynadıktan sonra 2012 yazında PSG'ye transfer olan Van der Wiel, bu kulüple 4 yıl üst üste şampiyonluk elde etti. Hollandalı sağ bek, geçen sezon toplam 27 maçta 2 gol atıp, 5 asist yaptı.

PORTO 'TAMAM' DEDİ, FABIANO YİNE KİRALANDI

Fenerbahçe Kulübü, Gregory van der Wiel'in ardından, gece geç saatlerde İstanbul'a getirdiği Fabiano Ribeiro'nun kulübü Porto ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Brezilyalı kaleci, geçtiğimiz sezon olduğu gibi kiralık olarak forma giyecek.

FABIANO RIBEIRO KİMDİR?

Profesyonel kariyerine Sao Paulo'da başlayan 28 yaşındaki Brezilyalı kaleci, America RN ve Olhanense takımlarında oynadıktan sonra 2012'de Porto'ya geldi. 1.97 metre boyundaki Fabiano, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 17 resmi maçta forma giydi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.