SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Şampiyonluk kupası Onur Kandili'ye armağan edildi

Şampiyonluk kupası Onur Kandili'ye armağan edildi

Elim bir deniz kazası sonucu 19 ağustos 2013 yılında çok genç yaşta aramızdan ayrılan Mağusa Türk Gücü futbolcusu Onur Kandili'ye 2015-2016 futbol sezonunda şampiyon olan Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü başkanı Şükrü Şemmedi, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular kazanılan şampiyonluk kupasını armağan etti.

Yayın Tarihi: 02/07/16 17:09
okuma süresi: 2 dak.
Şampiyonluk kupası Onur Kandili'ye armağan edildi
A- A A+

Onur Kandili'nin Mehmetçik'te bulunan kabri başında önceki gün gerçekleştirilen ziyaret sonrasında şampiyonluk kupası yöneticiler tarafından Aileye teslim edildi.

Onur Kandili'ye armağan edilen şampiyonluk kupası ziyaretine babası Mehmet Kandili, annesi Nalan Kandili, Ailesi, Mehmetçik Belediye başkanı Cemil Sarıçizmeli, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği bazı yönetim kurulu üyeleri, arkadaşları, sevenleri, antrenörü katıldı. Mağusa Türk Gücü asbaşkanı Hüseyin Bayramoğlu tarafından merhum Onur Kandili'nin babası Mehmet Kandili'ye şampiyonluk kupası ile birlikte anı plaket de verildi.

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü "Onur Kandili"nin hizmetleri unutulmadığı ve her zaman yapılacak etkinliklerle yaşatılacağı belirtildi. Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü'nün göstermiş olduğu vefa örneğinden dolayı oldukça duygulanan Aile ve katılımcılar tarafından çok duygusal ve hüzünlü anlar yaşanırken göz yaşları hakimdi. Ziyaret sonunda merhum sporcu Onur Kandili mezarına çelenk ve çiçekler bırakılıp dualar okunarak ruhu şad edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.