SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Galatasaray'da 3 imza birden atıldı

Galatasaray'da 3 imza birden atıldı

Galatasaray, Hamit Altıntop ve Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmelerini 1'er yıl uzattı, Emrah Başsan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni anlaşmaya göre Sabri ve Hamit'in alacakları sabit ücret düşürüldü.

Yayın Tarihi: 04/07/16 17:07
okuma süresi: 3 dak.
Galatasaray'da 3 imza birden atıldı
A- A A+
Galatasaray, Hamit Altıntop ve Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmelerinin 1'er yıl uzatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

HAMİT ALTINTOP'UN SÖZLEŞME DETAYLARI

Sarı Kırmızılı ekip oyuncuların sözleşme detaylarını da duyurdu. Buna göre Hamit Altıntop, alacğı 1 milyon 373 bin 842 eurodan vazgeçti. Daha önce 2 milyon 750 bin euro sabit ücret alan Hamit, yeni sözleşmeyle birlikte 1 milyon 650 bin euroya imza attı.

Hamit Altıntop, yeni dönemde ilk 11'de yer aldığı her maç için 25 bin euro alacak. Transfer ücreti, futbolcunun 18 kişilik kadroya alınıp oyuna sonradan girdiği her resmi karşılaşma için yüzde 50 ve 18 kişilik kadroya alınıp oyuna girmediği her resmi karşılaşma için yüzde 25 oranında ödenecek.

Hamit Altıntop'un oynadığı maçlarda takımın alacağı her puan için ise oyuncuya 5 bin euro prim ödenecek. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için yüzde 100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için yüzde 50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için yüzde 25 oranında ödenecek.

SABRİ SARIOĞLU'NUN SÖZLEŞME DETAYLARI

Galatasaray, 1 yıl sözleşme yenilediği Sabri Sarıoğlu'nda da indirime gitti. Kulüp, daha önce 4 milyon 800 bin TL sabit ücret ödediği oyuncuya yaklaşık 800 bin lira indirimle 4 milyon TL ödeyecek. Sabri, oynadığı maçlarda takımın kazandığı her puan için 5 bin euro alacak. Oynadığı ilk 11'lerde bu rakam yüzde 100, sonradan oyuna girdiği maçlar için yüzde 50 ve kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için yüzde 25 olacak.

EMRAH BAŞSAN GALATASARAY'DA

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Emrah Başsan'ı kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılılar 24 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamaya göre, 24 yaşındaki futbolcuya 3 yıl için 1 milyon 350 bin euro garanti para verilecek.

Sarı-kırmızılı kulüp, futbolcuya sözleşme süresinde fiilen oynadığı lig ve UEFA maçlarında alacağı her galibiyete 9 bin euro, beraberliğe 3 bin euro prim ödeyecek.

Bu primler Emrah Başsan'a, ilk 11'de oynadığı müsabakalar için yüzde 100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için yüzde 50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için yüzde 25 oranında ödenecek.

Emrah Başsan'a kadroda olmadığı müsabakalar için prim verilemeyecek.

Geride kalan sezonu Antalyaspor'da geçiren Emrah, 20 lig maçında 5 gol atıp, 1 asist yapmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.