SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Van Pur Ferdi Darts Ligi sonuçlandı; şampiyon Hasan Yıldıran

Van Pur Ferdi Darts Ligi sonuçlandı; şampiyon Hasan Yıldıran

Gazimağusa Darts Birliği tarafından düzenlenen Van Pur Ferdi Darts Ligi, dün akşam Tuzla'da yapılan maçlarla sonuçlandı.

Yayın Tarihi: 15/07/16 10:47
okuma süresi: 1 dak.
Van Pur Ferdi Darts Ligi sonuçlandı; şampiyon Hasan Yıldıran
A- A A+
Gazimağusa Darts Birliği tarafından düzenlenen Van Pur Ferdi Darts Ligi, dün akşam Tuzla'da yapılan maçlarla sonuçlandı. Beyarmudu, Gazimağusa Flexiland, Akova ve Tuzla'da yapılan ve 12 hafta süren çekişmeli maçlar sonucunda, Hasan Yıldıran toplamda 99 Puan alarak turnuvanın şampiyonu oldu.

İkinciliği 87 puanla Selahattin Tok alırken, üçüncü 84 puanla Ramadan Şehitoğulları oldu. Gecenin sonunda yapılan ödül töreninde, ilk üçe giren sporculara kupa ve para ödülü verildi.

Üçüncü gelen Ramadan Şehitoğulları'na kupa ve 100 TL para ödülü Beyarmudu Darts takımından Cemal Gençalp verirken, İkinciliği kazanan Selahattin Tok'a kupa ve 200 TL para ödülü, Gazimağusa Darts Birliği Başkanı İsmail Çelikesmer tarafından verildi.

Şampiyon Hasan Yıldıran ise kupa ve 300 TL para ödülünü, turnuvanın sponsoru Van Pur Biraları KKTC Genel Distribütörü Münür Erçika'dan aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.