SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Triatloncular Türkiye Triatlon Şampiyonası'nın 2.ayak yarışı için İznik'e gitti

Triatloncular Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın 2.ayak yarışı için İznik’e gitti

Türkiye Triatlon şampiyonasında genel klasmanının ikinci yarışı İznik'te gerçekleşecek ve Antalya'daki ilk ayak yarışında 2 birincilik, 1 dördüncülük alan ülkemizden Ares Spor Kulübü triatloncuları Emine Uluçay, Kemal Elektrikçi ve Hüseyin Arhan yine kürsüye çıkmak hedefiyle İznik'e uçtu.

Yayın Tarihi: 15/07/16 13:32
okuma süresi: 2 dak.
Triatloncular Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın 2.ayak yarışı için İznik’e gitti
A- A A+

Yüzme-bisiklet ve koşu parkurlarının ardı ardına geçildiği triatlon sporunda ülkemize geçtiğimiz yıl Türkiye şampiyonluğu getiren Ares Spor Kulübü triatletleri 2016 sezonunda da bu hedef doğrultusunda Türkiye Triatlon Şampiyonası yarışlarına giriyor.

Türkiye Triatlon Şampiyonası 2016'nın ilk ayak yarışına Antalya'da katılan Ares triatloncularından Emine Uluçay ve Kemal Elektrikçi yaş gruplarında birinci, Hüseyin Arhan ise yaş grubu dördüncüsü olmuştu.

Toplam 5 ayaktan oluşacak Türkiye triatlon şampiyonasının ikinci ayak yarışı İznik'te Pazar günü gerçekleşecek. Sprint mesafede gerçekleşecek yarış için bugün (15 Temmuz Cuma) adamızdan ayrılan Emine Uluçay, Kemal Elektrikçi ve Hüseyin Arhan İznik'te en iyi dereceyi elde edebilmek ve yine kürsüye çıkabilmek için mücadele edecek.

750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometre koşu parkurlarından geçip en hızlı şekilde finişe ulaşmayı amaçlayacak sporcular İznik'teki gölde yüzecekler ve bisiklet parkurunda bozuk zeminli yolda sürüş yapacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.