SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ares, İznik'te 3'te 3 yaptı

Ares, İznik'te 3'te 3 yaptı

Türkiye Triatlon Şampiyonası 2016'nın ikinci ayak yarışına giden ülkemizden Ares Spor Kulübü üç triatleti yaş gruplarında birincilik elde etti.

Yayın Tarihi: 17/07/16 17:00
okuma süresi: 2 dak.
Ares, İznik'te 3'te 3 yaptı
A- A A+

Ülkemize geçtiğimiz yıl Türkiye Triatlon Şampiyonluğu getiren Ares Spor Kulübü triatloncuları bu yıl da ayni hedef ile çıktıkları yolda emin adımlarla ilerliyor.

Toplam 5 etaptan oluşacak Türkiye Triatlon Şampiyonası 2016'daki yarışlar arasında en iyi 3 yarış derece hesaplanarak belirlenecek Türkiye Şampiyonluğu mücadelesinde ülkemizden Ares triatletleri büyük avantaj elde etmiş durumda.

Geçtiğimiz ay Antalya'da yapılan ilk ayak yarışına da katılan Ares'ten Emine Uluçay ve Kemal Elektrikçi yaş grubunda birincilik elde ederken Hüseyin Arhan birinciliği kaçırmıştı.

2016 sezonunun ikinci ayak yarışı olan İznik triatlonuna katılan Ares triatletleri bu kez 3'te 3 yapmayı başardı. İznik'teki sprint triatlon yarışında 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometre koşu mesafelerinden geçerek finişe ulaşan sporcularımız kendi yaş gruplarında birinci olarak genel klasman şampiyonluğu hedefine 1 adım daha yaklaşmış oldular.

DERECELER GÖZ DOLDURDU

İznik Sprint Triatlonu yarışında mücadele eden Ares triatloncuları arasında en iyi zamanı Kemal Elektrikçi yaptı. Elektrikçi 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometre koşu mesafesini 1 saat 6 dakika 41 saniyede tamamlarken, ikinci en iyi zamanı Hüseyin Arhan yaptı.

Kemal 1.06.41 ile kendi yaş grubunda kürsünün zirvesine çıkarken, Hüseyin Arhan ise 1 saat 8 dakika 10 saniyede finişe ulaştı ve yaş grubu birinciliğini kimseye kaptırmadı.

Emine Uluçay ise 1 saat 16 dakika 3 saniye ile finişe ulaşarak yaş grubu birinciliğini elde ederken, ilk ayak ve ikinci ayak yarışlarında yaş grubu birinciliğine ulaşan Emine ile Kemal, Türkiye şampiyonluğuna çok yaklaştı. Hüseyin Arhan da Türkiye şampiyonluğu elde edebilmek için şampiyonanın diğer yarışlarında da birincilik mücadelesi verecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.