SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvasi tamamlandı

Gazimağusa Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvasi tamamlandı

Voleybol Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi işbirliğinde düzenlenen plaj Voleybol turnuvası oynanan yarı final, üçüncülük ve final maçaları ile tamamlandı.

Yayın Tarihi: 17/07/16 18:50
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvasi tamamlandı
A- A A+

Turnuvada bayanlarda buğra-Merve, erkelerde ise Salih Bufaro ikilisi şampiyon oldu. Gazimağusa Belediyesi Başkanı İsmail Arter konuşmasında, diğer spor dallarında olduğu gibi federasyonla birlikte düzenlediğimiz ve gelenekselhalegelen turnuvayıgençlerin heyecanla beklediğini ifade etti. Arter, Bu yıl Türkiye'deki olayların üzüntüsünü yaşadıklarını, turnuvanın buruk bir şekilde yapıldığını, bunu söylemeden geçemeyeceğini ifade etti. Her yıl olduğu gibi gençlerin aynı heyecanı yaşadığını ifade den Arter, her yıl daha da geliştirerek organizasyonudüzenleyeceklerini ve sporun özellikle gençlerin gelişmesi, paylaşım yaşaması, yarışması vesosyalliği içim böylesi etkinlikleri faydalı gördüklerini söyledi. Arter Glapsides Plajı düzenleme projesi kapsamında sportif faaliyetler için altyapının da yapılacağının bilgisini Verdi.

Voleybol Federasyonu ile Gazimağusa Belediyesi işbirliğinde düzenlenen plaj Voleybol turnuvası dün sabah oynanan yarı final, öğleden sonra üçüncülük ve final karşılaşmaları sonunda 2 kategoride şampiyonlar belli oldu. Gazimağusa Belediyesi plaj Voleybolu turnuvasında bayanlarda Buğra-Merve ikilisi birinci, Canan-yaren ikilisi ikinci, Çisem-Kardelen ikilisi ise üçüncü oldu. Erkelerde ise Salih-Bufaro ikilisi birinci, Ferdi-Osman ikilisini ikinci, Öktem-Umut ikilisi üçüncü oldu.

Gazimağusa Belediyesi tarafından düzenlenen plaj Voleybol turnuvası final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Sayıştay Başkanı Osman Korhan tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.