SPOR
okuma süresi: 2 dak.

KTSYD'de 'Mali Rapor' onaylandı

KTSYD'de 'Mali Rapor' onaylandı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, Olağan Mali Genel Kurulu dün derneğin Genel Merkezi'nde yapıldı

Yayın Tarihi: 30/07/16 14:12
okuma süresi: 2 dak.
KTSYD'de 'Mali Rapor' onaylandı
A- A A+

KTSYD'den verilen bilgiye göre, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Olağan Mali Genel Kurulu dün yapıldı. KTSYD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Mali Genel Kurul, nisabın sağlanmasıyla saat 11.00'de başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan başkanlığı oluşturuldu. Divan başkanlığına Songuç Kürşad sekreterliklere ise Tahir Topaloğlu ve Beyzade Ünalmış seçildi. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Bülent Kılıçoğlu faaliyet raporunu okuyup üyelere bilgi verdi.

Kılıçoğlu: "Yenilikler artarak devam edecek"

Göreve geldikleri günden beridir birçok etkinlik ve faaliyet gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kılıçoğlu, yeniliklerin artarak devam edeceğini belirtti. Daha sonra faaliyet raporu ile ilgili dilek ve temenniler bölümüne geçildi ve üyelerin soruları dinlendi. Soruların cevaplanmasının ardından rapor oybirliği ile onaylandı.

Mali rapor aklandı

Faaliyet raporunun ardından ise Mali raporun okunmasına geçildi. Mali rapor KTSYD Mali İşler Sorumlusu Serkan Soyalan tarafından okundu. Üyelerin soru ve görüşlerini başkan Bülent Kılıçoğlu cevapladı. Ardından Divan Başkanlığı, mali raporu üyelerin onayına sundu. Mali rapor da üyeler tarafından oybirliği ile onaylanarak aklandı.

Denetleme Kurulu'na yeni atama

Olağan Mali Genel Kurul'da KTSYD Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu'nda Abdullah Özsusuzlu'nun görevden ayrılmasıyla oluşan boşluk sebebiyle Divan Başkanlığı'na 'Denetleme Kurulu'na yeni atama' başlıklı gündem maddesinin eklenmesi talebinde bulundu. Talebi üyelerin oylamasına sunan Divan Başkanı Songuç Kürşad üyelerin onayını aldı. Daha sonra yapılan oylamada önerilen Erkut Mahsucu Denetleme Kurulu üyeliğine oybirliğiyle kabul edildi. Genel kurul mali rapor ile ilgili dilek ve temennilerle sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.