SPOR
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ beden eğitimi ve spor yüksekokulu yeni dönemde öğrencilerini bekliyor

UKÜ beden eğitimi ve spor yüksekokulu yeni dönemde öğrencilerini bekliyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 2016 – 2017 akademik yılında eğitim ve öğretim başlayacak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda öğrencilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 30/07/16 17:48
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ beden eğitimi ve spor yüksekokulu yeni dönemde öğrencilerini bekliyor
A- A A+

UKÜ'den verilen bilgiye göre, özel yetenek ile öğrenci kabul eden, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na bağlı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği bölümleri için kayıtlar devam ediyor.

UKÜ sporu ve sporcuyu destekliyor ve çok çeşitli burs fırsatları sunuyor

UKÜ kariyerini spor alanında yapmak isteyen gençlerimize sağladığı burslarla destek oluyor. KKTC veya T.C. vatandaşı olup lise öğrenimini kesintisiz olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde örgün eğitim veren bir kurumda tamamlamış olan sporcular, spordaki kariyerlerini akademik olarak da desteklemeyi hedefliyorlarsa tek yapmaları gereken UKÜ'ye başvurmak.

Dersler KKTC'nin en kapsamlı spor kompleksi CIU Arena'da

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun derslerinin büyük bölümü CIU Arena'da yürütülecek. Yalnızca KKTC'nin değil bölgenin en kapsamlı spor komplekslerinden biri olan CIU Arena'daki tüm imkanlar yeni açılan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği bölümleri tarafından kapsamlı biçimde kullanılacak. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği programına kayıt yapacak öğrenciler Beden Eğitimi Yüksekokulu'nun uzman eğitmenleri yanında bölgenin en kapsamlı Eğitim Fakültelerinden birine sahip olan UKÜ'nün Eğitim Fakültesi'nden de ders alma fırsatı bulacaklar. Spor Yöneticiliği programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler ise FIBAA akreditasyonuna sahip İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin uzman eğitmenlerinden ve fakülte imkanlarından yararlanma fırsatı bulacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.