SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kariolou, Rio Olimpiyatları'nda mücadeleye devam ediyor

Kariolou, Rio Olimpiyatları'nda mücadeleye devam ediyor

Kıbrıslı sporcu Andreas Kariolou Rio Olimpiyatları'nda rüzgar sörfünde erkekler RS:X sınıfında mücadelesine bugünde devam edecek.

Yayın Tarihi: 12/08/16 09:00
okuma süresi: 2 dak.
Kariolou, Rio Olimpiyatları'nda mücadeleye devam ediyor
A- A A+
Kıbrıslı sporcu Andreas Kariolou Rio Olimpiyatları'nda rüzgar sörfünde erkekler RS:X sınıfında mücadelesine bugün öğleden sonra devam ediyor. Üçüncü günde yarış Kıbrıs saatiyle 19.05'te Marina da Gloria'da başlayacak.

Kıbrıs Spor Yazarları muhabiri Erodotos Miltiadous, Girne kökenli 33 yaşındaki Kariolou'nun Rio'da bugün yarışan tek Kıbrıslı olacağınıdiğer yarışmacılarla 7, 8, ve 9. yarışta karşılaşacağını belirtti.

Çarşamba günü Kıbrıslı gümüş madalya sahibi Pavlos Kontides, Laser klasmanının üçüncü gününü zorlanmadan tamamladı.

Toplam on etaplık yarışın altıncısında Kontides 5. etapta 25. sırada yer aldı. Bundan sonra olimpiyat madalyası sahibi sporcu o günün son etabını 6. sırada bitirmeyi başardı. Genelde 53 puanla 10. sırada bulunan Kontides'in, cumartesi günü sona erecek yarışlarda dört etabı daha bulunuyor.

Jimnastikçi Marios Georgiou ise antrenmanı sırasında ayağının burkulması sonucu çarşamba günkü mücadelesinde başarılı olamadı. Kıbrıslı sporcu altı gösteriden üçünü tamamladıktan sonra erkekler bireysel dörtlü jimnastik yarışmasını yarıda bırakmak zorunda kaldı.

18 yaşındaki jimnastikçi Georgiou, sıçrama, barfiks ve yatay barfiks yarışmasına girdikten sonra bileğindeki büyük acı nedeniyle yarıştan çekilme kararı aldı. Marios Georgiou yaptığı açıklamada, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanmak için çok çalışacağı sözünü verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.