SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Özgürgün sahaya çıktı

Özgürgün sahaya çıktı

Başbakan Hüseyin Özgürgün, UBP Gençlik Kolları Halı Saha Futbol Turnuvası'nda sahaya çıkarak dört gol attı.

Yayın Tarihi: 16/08/16 19:04
okuma süresi: 2 dak.
Özgürgün sahaya çıktı
A- A A+

Başbakan Hüseyin Özgürgün, UBP Gençlik Kolları Halı Saha Futbol Turnuvası'nda sahaya çıkarak dört gol attı.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora ilgilerini artırmak amacıyla, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gençlik Kolları Başkanı Saffet Nadiri ve Yönetim Kurulu'nun organizasyonu ile düzenlenen ve 12 takımın katıldığı halı saha futbol turnuvasının final maçı, UBP Hamitköy Gençlik Kolları ile UBP Kırıkkale Örgütü Gençlik Kolları arasında oynandı.

UBP Kırıkkale Gençlik Kolları'nı 5-2 yenen UBP Hamitköy Gençlik Kolları takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Hamitköy'ün birinci, UBP Kırıkkale Örgütü Gençlik Kolları'nın ikinci olurken, UBP Kaymaklı Örgütü Gençlik Kolları da turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Turnuvanın final maçının ardından, Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün de forma giydiği Milletvekilleri Karması ile UBP Gençlik Kolları karması gösteri maçı yaptı.

Milletvekillerinin üstün oyunu ile geçen maçı, milletvekilleri 9-4 kazandı. Maç boyunca atak oyunu ve takım arkadaşlarına etkili taktikleri ile dikkat çeken Başbakan Hüseyin Özgürgün, 4 de gol atarak, takımının maçı farklı kazanmasında önemli pay sahibi oldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, final ve gösteri maçının ardından, turnuvada dereceye girenlere ödülleri, Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Başbakan'ın eşi Dilek Özgürgün tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.