SPOR
okuma süresi: 3 dak.

LTB ve KTFF'nin düzenlediği 1. Lefkoşa Kupası'nda Lefkoşa'nın çocukları futbolla buluştu

LTB ve KTFF'nin düzenlediği 1. Lefkoşa Kupası'nda Lefkoşa'nın çocukları futbolla buluştu

1.Lefkoşa Kupası'nda heyecan dün oynanan maçlarla başladı.

Yayın Tarihi: 19/08/16 18:51
okuma süresi: 3 dak.
LTB ve KTFF'nin düzenlediği 1. Lefkoşa Kupası'nda Lefkoşa'nın çocukları futbolla buluştu
A- A A+

3 gün sürecek 1.Lefkoşa Kupası'nda heyecan dün oynanan maçlarla başladı.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun (KTFF) işbirliğinde ilk kez düzenlenecek olan Lefkoşa Kupası, dün açılış konuşmalarının ardından 13-14 yaş kategorisindeki grup maçları ile başladı.
Yusuf Kaptan Sahası'nda gerçekleştirilen turnuvanın açılışında LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile KTFF 2.Başkanvekili Oktay Çocuk birer konuşma yaptı.
HARMANCI VE ÇOCUK'TAN GÜZEL MESAJLAR

İlk konuşmayı gerçekleştiren LTB Başkanı Mehmet Harmancı, altyapıların futbolda öneminin büyük olduğuna işaret ederek, Lefkoşa'da bulunan takımların altyapılarını buluşturmaktan büyük memnuniyet duyduklarını açıkladı.

KTFF 2.Başkanvekili Oktay Çocuk ise LTB'nin organizasyonunun diğer belediyelere örnek olmasını, aynı organizasyon konusunda diğer belediyelerden gelecek taleplere de olumlu bakacaklarını ifade etti.
HEYECAN 13-14 YAŞ İLE BAŞLADI

Konuşmaların ardından turnuva Haspolat Futbol Okulu ile GAÜ Çetinkaya'nın 13-14 yaş grubu takımlarının mücadelesi ile başladı.

2 ayrı kategoride (11-12 yaş, 13-14 yaş) oynanacak kupa maçlarına GAÜ Çetinkaya, Gençlik Gücü, Göçmenköy, Hamitköy, Haspolat Futbol Okulu, Küçük Kaymaklı ve Yenicami katılıyor. 3 gün sürecek turnuvada final maçları 21 Ağustos Pazar günü oynanacak. Final maçlarının arasında ise bir gösteri maçı yer alacak.
Cumartesi gününün programı şu şekilde: 11-12 yaş kategorisi A grubu1.maçlar G.Gücü-Yenicami 18.00, Hamitköy-GAÜ Çetinkaya 18.00, 2. Maçlar GAÜ Çetinkaya-Yenicami 18.30, G.Gücü-Hamitköy 18.30, 3.maçlar GAÜ Çetinkaya-G.Gücü 19.00, Yenicami-Hamitköy 19.00, B grubu 1.maç Göçmenköy-K.Kaymaklı 18.00 Haspolat F.O (Bay) 2.maç Haspolat F.O-Göçmenköy 18.30 K.Kaymaklı (Bay) 3.maç Kaymaklı-Haspolat F.O, 19.00 Göçmenköy (Bay), yarı finaller ise A1-B2 19.45,B1-A2,19.45'de oyananacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.