SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa Kupası'nda 3 günlük futbol coşkusu sona erdi

Lefkoşa Kupası'nda 3 günlük futbol coşkusu sona erdi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun (KTFF) işbirliğinde ilk kez düzenlenen Lefkoşa Kupası, Yusuf Kaptan Sahası'nda oynanan final maçlarının ardından tamamlandı

Yayın Tarihi: 21/08/16 21:43
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa Kupası'nda 3 günlük futbol coşkusu sona erdi
A- A A+

Lefkoşa Kupası'nda 3 günlük futbol coşkusu sona ererken, güzel görüntüler alkış aldı

Tüm çocuklar şampiyon

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun (KTFF) işbirliğinde ilk kez düzenlenen Lefkoşa Kupası, Yusuf Kaptan Sahası'nda oynanan final maçlarının ardından tamamlandı.

2 ayrı kategoride, Lefkoşa'ya bağlı 7 takımın katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonun final gecesi, güzel görüntülere sahne oldu.

ÖZEV ile HAS-DER'in maçı alkış aldı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, K.T.Futbol Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş ve diğer yetkililerin de katıldığı gecede ÖZEV'in oluşturduğu takım ile HAS-DER kadın takımı bir gösteri maçı oynadı. İzleyicilerin büyük ilgisini çeken maçta hem gösterilen gayret, hem de verilen anlamlı mesaj alkış aldı.

Kaymaklı penaltılarla şampiyon

11-12 yaş kategorisinde grup maçları sonrasında yarı finale yükselen Kaymaklı, Yenicami'yi 2-0, Gençlik Gücü de Göçmenköy'ü 1-0 yenmişti.
Oynanan final maçında iki takım da gol atamayınca maç 0-0 tamamlandı. Penaltı atışlarında rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Küçük Kaymaklı, şampiyon oldu.

Kazanan GAÜ Çetinkaya oldu

13-14 yaş kategorisinde ise grup lideri olan Yenicami ile grup dördüncüsü K.Kaymaklı, grup ikincisi GAÜ Çetinkaya ile Göçmenköy yarı finalde karşılaştı. Kaymaklı rakibi Yenicami'yi elemeyi başarırken, GAÜ Çetinkaya da Göçmenköy'ü saf dışı bırakarak finale yükseldi. Finali 1-0 kazanan GAÜ Çetinkaya şampiyon oldu.

Başarılı olanlara madalya ve kupa sunumu yapıldı

Mücadeleler sonunda turnuvada mücadele eden tüm takımlara katılım belgesi verilirken, maçları yöneten hakemlere, kategorilerinden birinci ve ikinci gelenlere kupa ve madalya sunumu yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.