SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Final Spor basket takımı Girne'de

Final Spor basket takımı Girne'de

Türkiye'de birinci ligde oynayan Final Spor basket takımı hazırlık kampı için Girne'ye geldi.

Yayın Tarihi: 24/08/16 08:53
okuma süresi: 3 dak.
Final Spor basket takımı Girne'de
A- A A+

Türkiye'de birinci ligde oynayan Final Spor basket takımı hazırlık kampı için Girne'ye geldi.

2016-2017 sezonu Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig'inde mücadele edecek olan ve final eğitim kurumlarının takımı olan, Final Spor Kulübü Girne'de hazırlık kampına geldi 19-27 Ağustos tarihleri arasında Girne'de yeni sezon hazırlıkları ve hazırlık maçları yapacak olan takım antrenmanlarını Ertuğrul Apakan ve Atatürk Spor Salonunda yapacak. Final Spor Kulübü kuvvet, dayanıklılık ve teknik çalışmalarını ise MPower Sports Club'da yapacak. DMG ve Final Eğitim Kurumları ortaklığıyla Girne'de kurulan

Uluslararası Final Üniversitesi'nin organizasyonu ile Final Spor Kulübü hazırlık kamplarını Ada'da sürdürmekte olan FİNAL Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı Cuma günü saat 17.00'da Atatürk spor salonunda bir hazırlık maçı yapacak. 2006 yılında kurulan Final Spor Kulübü ilk 2 sene Bölgesel Ligde oynadıktan sonra şu anki adıyla Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig'ine yükseldi. 2008 yılından itibaren Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig'inde başarıyla mücadele eden Final Spor Kulübü bu süre zarfında, 4 kez Play – Off'a kalma başarısı göstermiştir. Bu sezonda da takıma yeni oyuncular ilave ederek Play-of u hedeflemektedir.

Hazırlık kampı için adaya gelen ekipte; Uğur ÖZMEN (Genel Menajer), Ertuğrul ÇAPUNER (Yönetici), Ali URUK (Baş Antr.) ve Levent ERDOĞAN (Teknik Menajer), Cihan ORAK (Antr.) ve Nergin KAYA'nın ( Masör) teknik ekip olarak bulanacağı hazırlık kampında, oyunculardan James Anthony TUCKER, Darryl James PALMER, Polat KOCAOĞLU, Umut DURMUŞ, Atakan DENK, Müfitcan ALP, Ömer ÜNVER, CAN UZU, Berat GÜMÜŞ, Gökhan AYDIN, Zafer Sezer ALP ve Ömer Faruk ERMAT, var.

Uluslararsı Final Üniversitesi yaptığı açıklamada FİNAL SPOR kulübü'nün konuk etmekten gurur duymaktayız denildi. Uluslar arası Final Üniversitesi Mütevelli heyet başkanı Dimağ Çağıner de sporcuların verimli bir kamp dönemi geçirmelerini ve yeni sezonda başarılarının devamını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.