SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Hasan Ramadan Cemil Turnuvası'nda son viraj

Hasan Ramadan Cemil Turnuvası'nda son viraj

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda B Grubu'nda tek yenilgisiz takım İçişleri Bakanlığı kaldı. Gurup maçları bu hafta sona eriyor..

Yayın Tarihi: 18/09/16 17:31
okuma süresi: 4 dak.
Hasan Ramadan Cemil Turnuvası'nda son viraj
A- A A+

GRUP MAÇLARI BİTİYOR:

Devlet daireleri Hasan Ramadan Cemil anısına sürdürdükleri mücadelede grup maçlarının sonuna geldi. Gruplarda bu hafta son maçlar oynanacak ve ilk 4'te yer alacak takımlar çeyrek finale yükselecek.

MÜNÜR ZEDEN UNUTULMADI:

Geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren ve turnuvada hakemlik yapan Münür Zeden son oynanan B Grubu maçları öncesi saygı duruşu ile anıldı. Maçların ardından İçişleri Bakanlığı yenilgisiz tek takım olarak zirvenin sahibi oldu.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda grup maçlarının sonuna gelindi. Bu yıl 6'ıncısı organize edilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında toplam 13 takım iki grupta mücadele ediyor. Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası'nda gerçekleşen turnuvada bu hafta gruplarda oynanacak son maçların ardından ilk 4 sırada yer alacak takımlar çeyrek finale yükselecek.

Puan eşitliği halinde önce iki takım arasında oynanan maç sonucuna eşitliğin devamı halinde ise gol averajı dikkate alınan turnuvada son olarak B Grubu maçları oynandı.

Karşılaşmalar öncesinde, geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren ve turnuvada hakemlik yapan Münür Zeden anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak merhum anıldı.

B Grubunda yapılan karşılaşmalarda Telefon Dairesi ile Din İşleri Dairesi 5-5 berabere kalırken Sivil Havacılık Dairesi, İhtiyat Sandığı takımının sahaya çıkmaması üzerine hükmen 3-0 galip geldi. Gecenin son maçında ise yenilgisiz iki takım karşılaştı ve İçişleri Bakanlığı rakibi Ekonomi Bakanlığı'nı 6-2 mağlup ederek gurupta yenilgisiz tek takım kaldı ve zirvenin sahibi oldu.

Maç programı ve B Grubu puan durumu şöyle:

B GRUBU

TAKIMLAR O G B M A Y P

1.İçişleri Bakanlığı 4 4 - - 28 14 12

2.Din İşleri Dairesi 5 2 2 1 32 28 8

3.Sivil Havaclık D. 5 2 2 1 24 23 8

4.Ekonomi ve Enerji B. 4 2 1 1 17 14 7

5.Telefon Dairesi 4 1 1 2 19 21 4

6.Devlet Hastanesi 4 1 - 3 18 17 3

7.İhtiyat Sandığı 4 - - 4 4 17 0

20 Eylül Salı (B GRUBU)

Saat 20.00 Devlet Hastanesi-Sivil Havacılık Dairesi

Saat 21.00 Ekonomi Bakanlığı-Telefon Dairesi

Saat 22.00 İhtiyat Sandığı-İçisleri Bakanlığı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.